Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schudnijsama

Moja metamorfoza!! 17 kg w 7 miesięcy!

Polecane posty

17 kg zrzuciłam w 7 miesięcy. Przy 158 cm wzrostu w najgorszym wydaniu ważyłam 68kg! Aktualnie ważę 51 kg. W sierpniu 2014 r gdzie postanowiłam założyć bloga www.schudnijsama.pl, który miał mnie dodatkowo motywować, podjęłam ostateczną próbę schudnięcia. Zaczęłam jeść 4-5 posiłków dziennie co 3,5-4h, całkowicie wykluczyłam: pieczywo, mąkę pszenną, makarony, ziemniaki, fast foody, słodycze, cukier. Zaczęłam też ćwiczyć z Mel B i udało się! :) Całą moją historię przemiany opisałam na swoim blogu www.schudnijsama.pl Nie można dodać tu zdjęcia więc wrzucam linki gdzie dodałam zdjęcia: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/122bab56973ef0c9.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/887119ba8d0e6ae1.html Może kogoś zmotywuje do zmian :)

Gość ojciecwszystkichojców
Wooow gratuluje przemiany, jestem pod wrażeniem. Ślicznie wyglądasz:)

Gość bananowyplacek
Schudnijsama, super, gratuluję Ci, cudnie wyglądasz. Zabieram się za czytanie bloga od samego początku. Uwielbiam takie inspirujące "pamiętniki". Moja metamorfoza zaczęła się dokładnie 1.12 i trwa do teraz. Zrzuciłam 10 kg, ale do upragnionego celu, by ważyć 62 kg przy wzroście 170, zostało mi jeszcze 3 kg.

Dziękuje kochana! Mnie takie blogi tak samo motywowały do działania, stąd pomysł na założenie swojego, aby mobilizować innych :) 3 kg to już jesteś bardzo blisko celu! Ty też już osiągnęłaś sukces :)