Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście zareagowali na taką odpowiedz od żony męża dziewczyny chłopaka???

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiam ostatnio z chłopakiem i mowi żebyśmy się na smsy przerzucili myślę spoko :) Zadałam mu pytanie czy mnie kocha, on odpisał "sam nie wiem" no zszokowało mnie, nic mu nie odpisałam i potem wieczorem powiedział mi że nie ma humoru i ogólnie bo był na pogrzebie u ciotki (nic o tym nie wiedziałam) mam 22 lata on 25. Jesteśmy razem około roku. Szczerze nigdy nie spodziewałam się takiej odpowiedzi ..:( co mam myśleć ? Co byście zrobili na moim miejscu ? A JAKBYŚCIE ZAREAGOWALI I POMYŚLELI SOBIE GDYBY WAM TAK ODPISAŁA ZONA LUB MĄŻ, DZIEWCZYNA /CHŁOPAK ? proszę o odpowiedzi :)

Gość gość
szczery ! a ciupciacie się ...?

Gość feministkipolskie
zostaw go , natychmiast ! co dobie gnój wyobraża , tak Cię gnębić, upokarzać! każdy facet to podlec

Gość gość
nie wymuszaj wyznań zwlaszcza od faceta

Gość gość
Ja tak pisze mezowi jak mnie mega wkurzy ze teraz to nie wiem ....a tak to troche dziwnie... W sumie dziwne ze nie wiedziialas ze mu ciotka zmarla....

Gość gość
Spytaj czemu z toba jest skoro *nie wie*

Gość gość
up

Gość gość
Co myślicie o nowej modelce Mohito? Jest to obrażające dla klientek Mohito że do prezentowania ubrań została wybrana tak wychudzona modelka. Od promowania anoreksji szanujące się firmy odchodzą. Przykre że Mohito nie należy do grona tych firm.

Gość gość
Nie wiem

Gość gość
wkurzylabym się..i nie odzywala...ja rozumie ze smutny był ,ze bez humoru ale to niesprawiedliwia jego słów...jak się kogoś kocha to zawsze się jest tego pewnym a nie tylko wtedy gdy ma się dobry dzień czy humor....

Gość gość
Ja prdl.... Analfabetka wyzej

Gość gość
co analfabetka k***a??? ! sama jesteś analfabetka ! wchodzisz tu by błędy poprawiac czy pomagac co???! nie masz zamiaru pomagać to spiepszaj z tad a nie oceniasz jakbyś pozjadala wszystkie rozumy

Gość gość
Moim zdaniem chce skończyć związek. Żaden pogrzeb ciotki czy wujka nie usprawiedliwia takiego tekstu. Nie wiem co Ci poradzić, d**ek z niego.

Gość gość
Kawał gnoja z niego, sorry ale to ewidentnie koniec związku.