Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

twoje soczewki zlote tarasy_nie polecam!! :(

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj kupowalam soczewki. bardzo nieuprzejma obsluga /czy. blond niunia/ ktorej nawet sie nie chcialo wstać. zajęta swoim telefonem, z łaską odpowiadająca na pytania. z siebie sama nic nie powie, jak nie wyciągniesz to sie nie dowiesz. mina, jakby jej problem sprawialo mówienie i robi łaskę, ze sprzeda. masakra. zdecydownaie nie polecam. takie panienki najpierw powinno sie uczyc co to jest oblsuga klienta :(

Gość gość
Mnie obsługiwał tam młody mężczyzna, który był bardzo zainteresowany klientem i pomocny. Fakt, że mieli słaby wybór, ale starał się zamówić, co potrzebowałam.

Gość gość
to może napisz skargę do jej przełożonych ? ? nie sądzę by czytali na kafeterii, może ją zwolnią i zatrudnią kogoś kompetentnego, zainteresowanego pracą a nie telefonem ? wielu młodych ludzi szuka pracy

Gość gość
bardziej taka uwaga "na zywo" po zakupach. od razu ze skarga, troche bez sensu. z jednej strony mozna machnąć ręką, z drugiej strony nie jestem przyzwyczajona do takiego zachowania.. niby drobiazg, ale... moglam jej zwrocic uwage, ale nie wiem czy by pojęła o co chodzi...

Gość gość
Ja natomiast kupowałam ostatnio soczewki u www.siejka.pl i spotkałam się z bardzo życzliwą, wykwalifikowaną obsługą. Zrobili mi tam na miejscu najpierw specjalistyczne badanie wzroku, a później perfekcyjnie dobrali soczewki. Następnym razem wybierz się tam, bo to profesjonalna firma, w której obsłużą Cię jak należy i nie doświadczysz żadnych przykrości. Polecam

Gość gość
Soczewki w świetnych cenach, pochodzące od sprawdzonych i bardzo dobrych producentów mają na https://soczewki24.pl/ Zamawiam je od nich już od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłam. Szybka dostawa, profesjonalna obsługa i szeroki wybór! A badania możecie też zrobić w ich salonach stacjonarnych. Bez czekania i kolejek - formularz do zapisów dostępny jest na stronie.

Gość gość
Haha, ostatnie komentarze dotyczące siejka i soczewki24. Niezła reklama :D Widać, że pracownik to pisał :)