Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem niezaradna bo nie załatwiłam cc

Polecane posty

Gość gość

moja ciąża jest zagrozona, chodziłam do wielu lekarzy w ciąży ale na koniec, pomimo że miesiąc czasu lezałam w ciązy w szpitalu i wiele tygodni potem w domu przeleżałam to na koniec żaden nie chce mi dac skierowania na cc każdy umywa ręce a ja jestem słaba, tyle tygodni leżałam:( a na koniec dowiaduje się że mam rodzic naturalnie:( nie mam sił, nie mam sił na nic już bo to 37 tydzień, jestem słaba ledwo chodzę nie mam sił załatwic sobie to cc nie wiem do kogo sie udac załamka:(

Gość gość
Już o tym pisałaś. Dziewczyny ci odpisaly, ze zmęczenie to nie jest wskazanie do cc i ciekawe co zrobisz jak będziesz się musiała dzieckiem zająć. Czego jeszcze oczekujesz? Że ktoś za Ciebie zalatwi?

Gość gość
Przykro mi, może spróbuj jeszcze albo niech mąż załatwi

Gość gość
No ale kobieto zrozum,ze jeśli nie dasz łapówy,to nikt nie da ci skierowania na cc.W takim wypadku każda kobieta by je miala,bo końcowka ciąży dla każdej jest bardzo męcząca.

Gość gość
prywatna wizyta u lekarza który pracuje w szpitalu w którym bedziesz rodzic . powiedz ze strasznie boisz sie sn i ze jestes wykonczona , zmeczona