Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Kornel jest pedalskie i pretensjonalne

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak można tak dać dziecku na imię Moja szwagierka właśnie urodziła i tak dali na imię dziecku :o Na samym starcie tak go skrzywdzili chociaż cała rodzina im mówiła żeby tego nie robili. Nawet ładnego zdrobnienia nie ma od tego i kojarzy się z korasem, korkiem, korniszonem, sama nie wiem z czym tam jeszcze :o Obawiam się, że poproszą męża na chrzestnego. Uważam że to jest imie pokroju Brajana i Kevina

Gość gość
Kornel pokroju Brajana? od kiedy?

Gość gość
aleś wymysliła :o Kornel nie jest moim wymarzonym imieniem dla synka ale nie powiedziałabym nigdy że jest brzydkie jak Brajan i kevin

Gość gość
Mnie co najwyżej imię to kojarzy się z Kornelem Makuszyńskim :P

Gość gość
Mnie się kornel nie podoba ale nie uważam że jest brzydkie albo jakies patolskie, skąd ty to wytrzasnęłaś?

Gość gość
zrozumcie że my w rodzinie nadajemy dziecią NORMALNE imiona i to będzie jedyny taki dziwoląg

Gość gość
no jak się uznaje jedynie kacperka, kubusia, piotrusia i bartusia to nic dziwnego, że Kornel cię tak szokuje :o

Gość gość
Kornelek to imię w sam raz dla małego wesołego rozrabiaki gdybym miała synka to bym mu tak dała na imię :)

Gość gość
gdzie kornel, a gdzie kewin?? ogarnij się wredna złośliwa babo! pusta jesteś, głupia jak but i prostacka suka z ciebie.

Gość gość
Kornel to jedno z normalniejszych imion uważam

Gość gość
bardzo ładne imię :) kojarzy mi się z książką dla młodzieży

Gość gość
Mnie się Kornel też nie podoba i uważam jak autorka. To imię pretensjonalne i pedalskie, tak samo jak Marcel czy Gracjan.

Gość gość
my dajemy MARCEL i tez słyszę cały czas że to pedalskie imię a jest to imię tak samo normalne i popularne jak Kornel nie wiem czemu wszystko od pedałów jest wyzywane dajcie ludzie spokój i zostawcie w spokoju tych co kochaja innaczej i imiona, które z nimi nie maja nic wspólnego

Gość gość
Dla mnie pedalskie imie to Marcinek Maciejek itd a Kornel to piękne imie i nie wiem czemu autorka ma takie ciśnienie na to. Ktoś mógłby powiedzieć o tobie że masz autorko lesbijskie imię i tez Cię skrytykować. Każdy daje swojemu dziecku tak jak uważa i jak mu się podoba. Mnie np. nie podobają się Antosie,Władzie, Stasie itd a co chwila takie dzieci o tych imionach spotykam i jakoś od pedałów ich nie wyzywam. A koleżanka za chwilę rodzi i chce dać córce na imię Cindy co mnie kojarzy się z prostytutką ale głośno o tym nie mówię.

Gość gość
Na samym starcie tak go skrzywdzili chociaż cała rodzina im mówiła żeby tego nie robili. x rodzina to sobie może dużo mówić, rodzice decydują o tym jak dadzą dziecku na imię a dziadkowie czy dalsza rodzina g****o do tego mają i tyle. jak się komuś nie podoba to jego sprawa.

Gość gość
Marcel to wiocha, na Śląsku w Radlinie jest taka kopalnia węgla MARCEL. Mnie się to kojarzy z takim starym dziadem z oponą na brzuchu i piwskiem ręku.

Gość gość jjnb
Mój syn ma kolegę Kornela w klasie - fajny, przebojowy chłopiec, na pewno nie jest w żaden sposób skrzywdzony ;)

Gość gość
Kornel jest ekstra nie wiem o co ci chodzi

Gość gość
kornel to pół biedy.. marcel i fabian biją wszystko na łeb

Gość gość
Kornel właśnie jest takie neutralne i nie bije po oczach

Gość gość
gość dziś Taaaa, bo cała polska wie gdzie jest radlin i że tam zakład jakiś jest :o nie ośmieszaj się! Nikogo nie obchodzi co wy tam macie hitlerowskie sługusy i szwabscy konfidenci. Odłączcie się już od tej Polski wy pos/rane volksdeutsche i zdychajcie w tej swojej śląskiej syfiarni!