Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggrrr26

Co Ona sobie o mnie pomyśli ??? Powiedziec Jej prawdę ???

Polecane posty

Gość gggrrr26

Podobam się pewnej dziewczynie ( wiem od koleżanki ). Problem w tym, że ja nikogo jeszcze nigdy nie miałem a mam już 26 lat i wyglądam na swoje 26 a nie na 18. Oczywiste jest, że będę musiał Jej powiedziec, że nigdy nikogo nie miałem bo gdyby doszło do tego, że trzeba Ją pocałowac to wtedy aby się wytłumaczyc z nieudanych pocałunków trzeba wyjawic prawdę. Jaka może byc Jej reakcja ? Jak Wy byście zareagowały ?

Gość gość
i po co masz jej o tym mowic?co ja to obchodzi czy kogos miales czy nie miales:-(wszystko sie okaze przy spotkaniu.

Gość gość
chłopie weź ty się ogarnij jak by miało to wielkie znaczenie czy miałeś czy nie miałeś przynajmniej dziewczyna nie musi obawiać się chorób

Gość gggrrr26
Pewnie będę skrępowany więc może zapytac. Z resztą gdy wyczuję moment, że wypada Ją pocałowac to sam się przyznam żeby się nie stresowac. Nie chcę aby uznała, że nie umiem całowac ( nie nadaję się do tego ). Może za pierwszym razem nie wyjdzie ale za 3 może wyjśc. Poza tym gdy powiem prawdę to możę sama mnie nauczy.

Gość gggrrr26
Napisze ktoś coś na tmat ?? Co Wy byście wtedy o takim chłopaku, który wygląda na niezłe ciacho a nigdy nikogo nie miał w takim wieku pomyślały ?

Gość gość
cieple kluchy

Gość zona1988
Tego jeszcze nie bylo. Musisz być wrażliwym facetem. Mimo wszystko nie tlumacz sie na zapas. Ja nie wypytywałam swojego o to z kim, gdzie, ile itd. Badz bardziej pewny siebie. Jak zaiskrzy to wątpię żeby ta dziewczyna ci wypominala jakieś tam pocałunki nawet te mniej udane. Powodzenia

Gość gggrrr26
Ale tu chodzi o to, że może w ogóle nie zaiskrzyc przez to. Mam wrażenie, że gdybym powiedział Jej prawdę to zrzuciłbym wtedy z siebie taki ciężar no wiesz. Wtedy może bym się bardziej wyluzował. A tak to mam tylko problem. Taką igłę w stogu siana do, którego nie wiadomo jak się zabrac aby się nie skaleczyc.

Gość zona1988
Jesli ma zaiskrzyć to jeszcze przed pocałunkiem. Moim zdaniem to szukasz dziury w całym.

Gość ÓsmaStrona
Jeśli jest wartościowa to ne będzie Cię oceniać przez pryzmat tego czy byłeś z kimś czy nie, poza tym niektóre dziewczyny wolą być pierwszymi dziewczynami swoich facetów. Mi np by to nie przeszkadzało w ogóle. Jeśli zaś z takiego powodu miałbyś "stracić" u niej szanse, wyśmiałaby Cię albo odtrąciła to chyba tylko przekonałoby Cię, że szkoda na nią czasu.

Gość gość
jak ja bym takiego chlopaka spotkala jak ty to bym ci majtki z doopy zdjela i dala po doopie potem bym ci zrobila loda a na koniec cie zg_____W*****al------cila.co ty na to?26 lat i jeszcze nie widziales na zywo ani cycka ani doopy :classic_cool:

Gość gość
kuurde chciałabym mieć takiego faceta... oczywiście o ile sam nie miałby problemu z tym, że dla mnie nie jest pierwszy.

Gość gość
nic nie mow calowanie pocwicz na lokciu a z bzykaniem to czysty instynkt wchhodzisz i robiesz ino zeby wiory lecialy zobaczyc stracisz w jej oczach to nie jest ani urocze ani romantyczne ze facet w towim wieku jest prawiczkiem

Gość gość598
poćwicz na łokciu?? :D jak?

Gość gość
no tego to ja nie wiem jak wez i caluj lustro