Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bawiła się mną od początku, poradźcie coś.

Polecane posty

Gość gość

Moja przełożona starsza 10 lat. Straciłem dla niej głowę, kupe czasu na rozmyślanie i zdrowia. Wydawała się autentycznie zainteresowana a okazuje się że byłem tylko jej zabaweczka, zachorowalem to porzuciła mnie w kąt jak śmiecia. Teraz traktuje jak psa, wrzeszczy, wydaje rozkazy a wcześniej była do rany przyłuż. Chyba powinienem stamtąd odejść jak uważacie? Chce się odciac na zawsze zapomnieć. Mam teraz bardzo trudny okres w życiu a to mnie dobija dodatkowo.

Gość gość
oczywiscie ze odejsc. kwestia tylko czy masz dokąd. a tak w ogole, to dystansu troche i mniej angazowania sie, bo kto ma miekkie serce, musi miec twardą.. wiadomo co.

Gość gość
dałes sobie , to teraz cierp .Kobieta powinna być aniolem ,miła ,serdeczna ,opiekuńcza , bez skazy , dowcipna i taka która będzie Twoja podporaw trudnych i dobrych chwilach ,ona musi koic ból , cierpienie ,musi byc pozytywną dla Ciebie energią, a nie babą jagą

Gość gość
Zakochales sie w szefowej?

Gość gość
Właśnie taka była do czasu. Ludzie mi mówili że to su..a itd. A ja zaslepiony miłością nie wierzyłem. Właśnie chciałbym odejść, nic mnie tam nie trzyma wręcz ze wstretem tam chodzę, ale nie mam nic innego na razie.

Gość gość
nie rozumiem. Dlaczego tak się zmieniła ? Bo zachorowałeś ? Czy może zacząłeś ją adorować i dlatego się tak zmieniła ?

Gość gość
Ale wiesz co, ja sobie tak myślę, że Ty może to sobie wszystko wymyśliłeś. Po prostu była uprzejma jak dla każdego, bo byłeś dobrym pracownikiem. Może z chorobą Twoja wydajnośc spadała i zawalasz robotę, a ona ponieważ jest szefową to jest za to odpowiedzialna. To nie jest tak, że jak szefowa to zaraz suka - po prostu stres robi swoje, weź to pod uwagę. Może ona w ogóle nie miała na myśli tego co sam sobie wymyśliłeś. Rozumiem, żę nie mieliście romansu.

Gość gość
Dokladnie, ja tez jestem bardzo uprzejma a faceci czesto myla to z zainteresowaniem. I potem lamenty, ze suka itp. Wiecej dystansu głąby

Gość gość
Nie musisz odchodzic z pracy,ona nie powinna bawic sie pracownikiem .