Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama6

Jak wyglądają urodziny w przedszkolu?

Polecane posty

Gość mama6

Mały kończy 6 lat nie mamy warunków w domu aby urządzić przyjęcie z kolei nie stać na jakiś kinderbal wpadłam na pomysł że może zaniosę jakiś torcik do przedszkola, podobno w przedszkolu dzieci śpiewają stop lat, solenizant dostaje koronę i jest traktowany "wyjątkowo" w danym dniu. Jak to wygląda u was ktoś robił w ten sposób?

Gość gość
U nas tak to właśnie wygląda, dziecko chodzi jakiś tam czas w koronie, dostaj*****onik, ma śpiewane "sto lat", ja akurat zanosiłam cukierki do częstowania dzieciaków z grupy, nie wiem jak wygląda sprawa z tortem- raczej nie przyjęliby domowego wypieku, a i te z cukierni wątpliwe bo nie wiedzą nigdy w jakich warunkach przechowywane, więc nie wiem czy to w ogóle możliwe. Najlepiej dogadaj to z nauczycielkami po prostu. U nas panie sprawdzają kto aktualnie ma urodziny i solenizant jest zawsze uczczony, bez względu na to czy przynosi słodkości czy nie. A przyjęcie w domu miał swoją drogą, ale dla kilkorga dzieci- znajomych i z rodziny no i dorosłych członków rodziny, w przedszkolu nie ma ulubionych kolegów a z różnych powodów nie będę całej grupy zapraszać.

Gość gość
aha dzieki za informacje