Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuję dla służb specjalnych i trafiłem na akta zawierające straszną prawdę

Polecane posty

Gość gość

Zostałem wysłany na szkolenie do Stanów Zjednoczonych, gdzie powierzono mi pewną sprawę do rozwiązania i udostępniono całe archiwum. Trafiłem na pomieszczenie ze starymi przedawnionymi aktami, gdzie wprawdzie nie było nic związanego z moim zleceniem, ale z czystej ciekawości zajrzałem do środka. Z kilkudziesięciu szuflad zwróciła moją uwagę jedna, opatrzona czerwoną etykietką i zamknięta na starą, zardzewiałą kłódkę, którą z łatwością rozwaliłem. Na dnie szuflady widniała tylko jedna kartka papieru, którą uważnie zacząłem czytać. Przerażenie zaparło mi dech w piersiach, gdy poznałem jej zawartość i natychmiast udałem się do wyjścia z archiwum, a potem na lotnisko. Wróciłem pierwszym lotem do domu. Wiem, że wydano już polecenie ścigania mnie, przez papier, który zabrałem, dlatego ukrywam się w domku letniskowym u kuzyna i przekazuję wam, czego się dowiedziałem zanim mnie złapią. Panie...panowie...drodzy zebrani...z tajnych akt wynika jasno, że...kobiety lecą TYLKO na wygląd zewnętrzny.

Gość gość
ale mnie rozbawiłeś, już się bałam czytać co to za akcja ... a tu zonk , prawda stara jak świat

Gość gość
Nie tylko, jesli jestes inteligentny, zaradny i masz poczucie humoru to u mnie masz juz duzego plusa.

Gość gość
hahaha