Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak szacunku mężczyzn wobec kobiet w dzisiejszych czasach

Polecane posty

Gość gość

Coraz cześciej się z tym spotykam, okropne zjawisko. Wielu traktuje kobiety tylko jako darmowe kucharki, sprzątaczki i worki do spiszczenia się, często się do tego nie przyznają, ale w koncu wychodzi to na jaw. W dodatku wszędzie widzą podteksty seksualne (kobiety też, nie zaprzeczę). Popularne są wulgarne żarciki np. z seksu oralnego, które mnie osobiście bardzo rażą, zresztą inne dowc**y, teksty o zabarwieniu seksualnym również. Świat się stacza...

Gość gość
ja w ogóle nie traktuje kobiet. z żadną nie mam na stałe do czynienia. tylko tak okazjonalnie dla seksu.

Gość gość
w MTV w programie Warsaw Share tam jest pokazowe wręcz modelowe szanowanie kobiet

Gość gość
Wy kobietki nie jesteście lepsze.

Gość gość
Vice versa? jakie? kobiety są wredne, ale najczęściej do innych kobiet, facetom niestety osługują jak głupie, piorą gacie, obiadki robią i myśla jak tu misia nie zdenerwować a w nagrodę dostają brak pomocy, często jeszcze opieprz i poniżenie oraz "seks" czytaj spuszczenie sie faceta przy czym kobieta nie ma żadnej przyjemności tylko czuje się poniżona. Słyszałeś kiedyś tekst kobiety "liż mi c*** frajerze"? bo ja nie, odwrotnie owszem.