Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy takie menu dla dwulatka jest ok?

Polecane posty

Gość gość

Śniadanie: jogurt naturalny. II śniadanie 2 kromki pieczywa pełnoziarnistego z domową wędlina Obiad: Brokuły, cukinia + pierś z indyka (wszystko gotowane na parze) Podwieczorek: Sałatka owocowa Kolacja: Kaszka zbożowa na mleku. W ciągu dnia zjadł jeszcze 4 żołądki drobiowe. Do picia woda.

Gość gość
Jest ok :). Moja cora (dwa lata i dwa miesiace) zjadla dzis na sniadanie mleko, na drugie sniadanie kanapkę z wędliną i racucha z jablkami, na obiad pomidorowo-paprykową z makaronem i pol naleśnika z twarogiem (nie gotowane na parze :P, przygotowywane jak dla nas), pozniej wszamała jogurt, gruszkę i na noc mleko. Wypila herbatę, wodę, sok pomarańczowy, w międzyczasie przegryzła też parę paluszków juniorków. Mysle, ze większość dwulatków tak je. Od czasu do czasu zjada też parówę, bo szczerze uwielbia (ja też sobie od czasu do czasu na nia pozwalam)

Gość Ramonka12
Tak, bez obaw. :) Jest OK! Mój trzylatek ****ardzo podobnie. Dziewczyny odnośnie śniadań - jakie nabiałowe produkty są najzdrowsze dla małych dzieci? Od pediatry wiem, że serki Bieluch maja bardzo naturalny skład, ale znacie jakieś jeszcze?

Gość gość
u nas podobny jadlospis :) uwazam ze jest dobrze :)