Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczasy na karaibach a zarobki

Polecane posty

Gość gość

Ile wgwas trzeba zarabiac zeby pozwolić sobie na takie 2 tygodniowe wczasy w sezonie w dobrym hotelu.

Gość gość
OOOOOOOOOOOOOOOOOOjj a moze jeszcze wiecej

Gość gość
Wystarczająco, żeby bez odmawiania sobie kromki chleba na takie wczasy i to, co im towarzyszy, odłożyć. To chyba jasne? Ceny sobie łatwo sprawdzisz.

Gość gość
2000 euro

Gość gość
pomysl czy naprawde nie majac kasy warto jechac na 2 tygodnie.kup sobie cos zamiast stracic tyle pieniedzy.wjdzcie na you tube i sobie obejrzyjcie vdeo z Karaibow,idzcie do solarium kilka razy

Gość gość
ale co niby mam kupic?

Gość gość jjnb
A ile takie wczasy kosztują? Wiesz wg mnie nie trzeba zarabiać kokosów zeby jechac na wymarzone wakacje. Ja mam koleżankę która zyje skromnie a co roku wydaje 20 tys na wakacje bo podróże to jej najwieksza pasja. Koszty ma swoje priorytety, niestety :D

Gość gość jjnb
Tzn każdy ma swoje priorytety

Gość gość
Ja z moim narzeczonym z okazji naszej rocznicy polecieliśmy na Barbados all exclusive za dwa tygodnie zapłaciliśmy 2 tysiące funtów do kieszeni tysiąc zamieniliśmy na dolary barbadoskie.

Gość gość
W 2011 roku byla na Dinikannie z narzeczonym. To byly 2 tyg all inclusive hotel 5*. Zaplacilismy za 2 osoby kolo 10 tys zl plus jakis tysiac na wydatki tam. Wtedy narzeczony zarabial kolo 5600a ja 1300 netto. Ale na wakacje odkladamy przez caly rok by pojechac wlasnie w takie piekne miejsca. A z innych karaibskich wysp polecam tortole st martinantigue a przede wszystkim arube i barbados.

Gość gość
Mialo byc na Dominikanie. Pisze z tel :P

Gość gość
Oj widac ze autorka komuś zazdrości. My dwa lata temu byliśmy na dominikanie placilismy jakies 12 tys za 2 osoby+kieszonkowe.bylo cudownie.w tym roku tylko Europa bo mamy niemowlaka wiec stawiamy na Krete ale jak młoda podrośnie to ja zabierzemy na super wakacje gdzies daleeeko...

Gość gość
Oj widac ze autorka komuś zazdrości. My dwa lata temu byliśmy na dominikanie placilismy jakies 12 tys za 2 osoby+kieszonkowe.bylo cudownie.w tym roku tylko Europa bo mamy niemowlaka wiec stawiamy na Krete ale jak młoda podrośnie to ja zabierzemy na super wakacje gdzies daleeeko...

Gość gość
Dla dwóch osób 20-25 tysięcy to koszt takiego już lepszego hotelu na karaibach plus jakieś co najmniej 5 tysięcy na wydanie, chyba że chcecie nie ruszać sie poza tereny hotelowe i korzystać tylko z atrakcji wliczonych w koszt. Poza tym jeśli wyjeżdżasz poza Unię powinnaś mieć drugie tyle dostępne na wypadek gdyby coś ci się tam stało, żebyś nie musiała potem żebrać w telewizji, jak jeden facet, który za uzbieraną kasię wyjechal z rodzin ą do Egiptu gdzie dostał wylew i nie miał pieniędzy na powrót w specjalnych warunkach ani na dłuższe leczenie w Egipcie :o zawsze podziwiam bezmyślność i odwagę ludzi, którzy wyjeżdżają w podróże mając na nie wyliczone fundusze, często wszystkie oszczędności :o

Gość gość
Pisałam o 8:34 teraz dopiero zauwazylam błąd miało być 22 tys za 2 osoby plus kieszonkowe juz nie pamiętam ile ale jakies 6 tys na pewno mieliśmy ze sobą...