Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK W TYM ROKU SPĘDZACIE WIELKANOC?

Polecane posty

Gość gość

W domu, z rodziną, z przyjaciółmi, w górach, nad morzem? Gotujecie standardowe potrawy, ozdabiacie mieszkanie? Ja osobiście powiedziałam w tym roku KONIEC, żadnych rodzinnych schadzek, sama z rodziną.

w domu ,z rodziną domownikami. standardowo porobione potrawy, kilka ciast, trochę sałatki, kupiłam kawałek sernika, upiekłam babkę. jutro święconka, w tym roku także nie zapraszałam gości, ustaliliśmy że w tym roku każdy poleży na swojej własnej kanapie i odpocznie.

Gość gość
W tym roku wyjatkowo jedziemy do mamy, beda to od 6lat nasze pierwsze wspolne swieta. Wlasnie sie pakuje :)

Gość gość
Ja spedzam sama w domu z serialem bez zadnych zurkow ani babek, mama do mnie nie przyjechala, bo jej nagadalam ze sie boje ze ma leciec samolotem i wolala zostac w domu a narzeczony jedzie do swojej mamy.

Gość gość
ja sama spędzam, dzieciaki pojechały z ojcem do dziadków, którzy zachowują się conajmniej dziwnie

Gość gość
jesteśmy w ue , jesteśmy w nato a polska ciemnota wciąż w domu spędza swieta. biedota bo cywilizowani , wartościowi ludzie wyjeżdżają

Gość gość
W domu z mężem. Potem kawa u teściów.

gość dziś jesteśmy w ue , jesteśmy w nato a polska ciemnota wciąż w domu spędza swieta. biedota bo cywilizowani , wartościowi ludzie wyjeżdżają Mówią, że z idiotami lepiej nie dyskutować. Ale wyjadą i będzie spokój na forum