Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem gorszy wychodzi nato

Polecane posty

Gość gość

Bo namnie sie niepopatrzyla kobieta w kosciele a chodzi skims inym takie pytanie skoro jestem gorszy dla niej to czy warto sie zakochiwac kiedukolwiek i szukac milosci bo co jesli ja bym ja kochal? to wtakim razie nigdy bym niemuglbyc szczesliwy bo jabym kochal i comi dadza ine skoro ona tak bylaby najlepsza, czyli wsumie poco szukac kobiety jak wsumie nigdy niepowinienem sie zakochac bo nigdy taka niebedzie jak ona bo ona bedzie idealna w mojej glowie :) a chocby jej dorownala jakas to dlaczego bym mial myslec ze ona bedzie lepsza od tej comnie niechce bo mnie chce ale costego ze mnie chce jak inych tez mogla chciec.

Gość gość
Z tego co zrozumiałam za bardzo skupiasz się na tej jednej kobiecie.Nie masz takiej funkcji na komputerze,która poprawiałaby błędy,bo trochę ciężko się to czyta.

Gość gość
Z tego co zrozumiałam za bardzo skupiasz się na tej jednej kobiecie.Nie masz takiej funkcji na komputerze,która poprawiałaby błędy,bo trochę ciężko się to czyta.

Gość gość
naucz się pisac

Gość gość
NATO-Organizacja Traktatu Północnoatlantyckiego i kolego naucz się do jasnej Anielki pisać ;D

Gość gość
w sumie ona musi cie kochać,nie ma wyjscia w sumie bo sie w kosciele na Ciebie popatrzyła to chyba w sumie chyba Cie kocha bo w sumie to Ty xhyba jesteś najlepszy.:-)

Gość gość
Ahh czemo facet jest skazany na grzech masturbacji i poszukiwania kobiet