Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDAŃSK Zapłacę facetowi co napadnie moją dziewczyne a ja ją obronie

Polecane posty

Gość gość

My będziemy szli razem, ty za nami i po prostu podejdziesz i po chamsku poklepiesz ją po tyłku i zaczniesz próbować macać jej piersi, pewnie tylko próbować bo wiadomo, że będzie się wykręcała. Wtedy ja ci walne sierpowego, ty upadniesz, może to zamarkować i udawać że sie przewróciłeś, możemy pocwiczyc samo uderzenie, bo jakbym zrobił to na serio to mógłbym czasem zabić mam 192cm wzrostu i 102kg, w każdym razie ty sie podniesiesz i zaczniesz spieprzać, ja cie troche pogonie i odpuszcze, a ty będziesz grzał przed siebie jakby cie cztery groźne psy goniły. Chce w ten sposób poderwać jedną lasie :classic_cool: tzn spotkaliśmy się 2 razy, więc na trzecim można by tak to upozorować, urósł bym w jej oczach :) oczywiscie potem otoczyłbym ją troskliwą opieką ;) Są chętni? bardziej dokładne miejsce, Gdańsk kokoszki/karczemki

Gość gość
ale grubas z ciebie, fu

Gość gość
jesteś debilem, mam nadzieje, że ta dziewczyna oleje takiego pustaka jak ty

Gość gość
Haha :D no z******ty pomysł :o

Gość gość
zy****y raczej, w setce filmów to było

Gość gość
ha ha ha:D

Gość gość
grubas? nie oceniaj książki po okładce lamusie... Mariusz Pudzianowski ma 185cm wzrostu i teraz waży około 120kg, a wcześniej jak jeszcze 'bawił' się w kulturystyke i strongmenowanie to ważył nawet 140 i co, pewnie grubas wg ciebie? Oceniać i osądzać tylko po suchych danych, a nie widząc człowieka na żywo to trzeba być kompletnym ignorantem. Zresztą chętnie bym wyskoczył z tobą na solo i pokazałbym ci 'grubasa'

Gość gość
a ile kasy proponujesz

Gość gość
zależy od skali obrażeń 200-300zł na pewno, a może więcej jak będzie dobrze wykonana robota, ma naturalnie wyglądać, a nie sztucznie zagrane

Gość gość
taa, ktos postronny wezwie policje i co wredy?

Gość gość
Znam ten numer z filmu tylko zapomniałem tytułu. Rzeczywiście babka po takiej akcji była zachwycona i zauroczona wyczynem fajtłapy który w jej obronie pokonał większego i silniejszego od siebie. Dobry trick gwarantujący dymanie.

Gość gość
kretyn :D