Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompollinka

Każdy meżczyzna to ukryty pedofil. Gdyby to nie było karalne byłoby wyraźnie

Polecane posty

Gość pompollinka

widać ilu lubi małe dziewczynki. Wystarczy poczytać w mediach ile kobiet było molestowanych w dziecinstwie. Żaden się do tego nie przyzna, ale każdy chętnie by skorzystał, gdyby wiedział, że się nie wyda.

Gość gość
to zalezy jaki pedofil,bo taki od niemowląt czy zupełnie małych dzieci to i owszem degenerat ale taka wypasioną 12-13 to każdy zdrowy facet by przeorał

Gość gość
w szkołach spora liczba nauczycieli jest pedofilami

Gość pompollinka
chodzi o dziewczynki od 7-13 lat... te bardziej rozwinięte 14 i 15 to wiadomo, że kazdy. O niemowlakach nie piszę, bo to już w ogóle degeneracja.

Gość gość
spiertalaj z tą głupią prowokacją to jest już nudne ciągle tylko te same prowokacje oparte na głupocie i nieuctwie prowokatora owszem mężczyźni dość powszechnie lubią bardzo młode dziewczyny ale nie dziewczynki nie dzieci! dziecko, którym interesuje się pedofil nie jest atrakcyjne dla pozbawionego moralnych hamulców mężczyzny bo jest dzieckiem mężczyzna chce jednak kobiety, czyli bardzo młodego ciała ale o cechach już kobiecych zatem nie jest to pedofilia kretynie/kretynko

Gość gość
pompollinka dziś chodzi o dziewczynki od 7-13 lat... x no właśnie idiotko to jest nieprawdą na samą myśl robi mi się niedobrze chętnych na takie kontakty jest zdecydowana mniejszość bo to są dzieci

Gość gość
Jeszcze w XVIII wieku 13letnie dziewczynki normalnie wychodziły za mąż i rodziły dzieci lecz średnia długość życia wahała się między 40 a 55 lat. Wiek dojrzałości jest kwestią umowną. W zachodniej cywilizacji dojrzałość w końcu ustalono na 18 lat z powodu postępu technologicznego i dłuższego życia obywateli.

Gość pompollinka
wiesz co? tu zawsze każdy temat jest prowokacją a tak się składa, że nie zglądałam tu od dobrych 3 m-cy zatem daruja sobie... Napisałam to, co myślę i na pewno nie jestem w moim sądzie odosobniona. Dlaczego w ogóle uważasz, że to prowokacja? Co w tym prowokacyjnego? Nie ma dnioa, żeby któraś z gwiazd nie przyznawała, że była w dzieciństwie molestowana. Kto myślisz je molestował? Aniołki? Diabełki? NIE. Molestowali MĘŻCZYŹNI. Zatem zamilcz ty dziunia od prowokacji!

Gość gość
kazdy prawie sie slini naa 15 latki, ktore w zasadzie sa dziecmi.a ile zwiazkow 30 latkow z nastolatkami!

Gość gość
Z moich obserwacji autorko masz pełną rację. Kobiety i dziewczyny nie chcą o tym słyszeć, bo wolą myśleć, że dla faceta atrakcyjna jest dojrzała kobieta, ale to niestety nieprawda.

Gość gość
Racja!

Gość gość
dziś 15 latka to w pełni dojrzała gotowa do rozrodu samica

Gość gość
To prawda,że ktoś to musiał robić,ale nie wiem czy każdy mężczyzna. Tylko jakcyś psychole,których jest coraz więcej. Oni się zadowalają,a dziewczynki a potem kobiety cierpią.