Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy szanujecie kobiety z którymi się zabawialiście

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie do mężczyzn.. Bo chyba coś ze mną nie tak , mam jakąś blokadę , wydaje mi się ,że np po se**ksie ora**lnym mężczyzna traci szacunek do kobiety , staje się tylko jego dziewczyną do łóżka , i to samo jesli on robi jej dobrze , tak jakby wszystko inne niż zwyczajny se*ks było złe. I do tej pory zawsze mówiłam , że nigdy w życiu nie zgodziłabym się na se*ks oralny , albo np żeby mężczyzna wyt*rysnął na mnie , ale z tego co czytam nawet z magazynach , z tego co słysze itd to już nie jest nic dziwnego ani złego

Gość gość
Ile masz lat, że takie durne pytania zadajesz.

Gość gość
20 Nie wiedziałam jak to ująć , ale myślę że mniej więcej sens mojego pytania jest zrozumiały

To jest błędne podejście z którego wynika że seks jest czymś uwłaczającym dla kobiety, a partner jako bezpośredni świadek widząc to rzekome "upodlenie" na własne oczy traci szacunek do kobiety. Takie podejście wynika z demonizowania seksu, z wszczepionego poczucia winy. x Odpowiadając na pytanie - oczywiście że nie tracę, nawet po dużo ostrzejszych zabawach

Gość gość
Polscy faceci maja mentalność księży. Dla nich są tylko k***y i święte, nawet od zony oczekują ze będzie przeżywać orgazm w mileczniu lub wcale.

Gość gość
Chcesz żeby polski facet cie szanował? Udawaj aseksualna i bądź mila dla dzieci. Najlepiej wytnij sobie łechtaczkę i zaserwuj kuracje hormonalna która obniży twoje libido do zera

Gość gość
Ja mojej liżę ci/pkę już z 25 lat i nigdy mi nie zbrzydnie.

Gość gość
Kościół demonizuje seks. I taka jest prawda. Klamiecie ze szanujecie takie kobiety żeby wam seks udostępnialy a na żone to juz takiej nie wezmiecie.

Na żonę? Ja w ogóle nie chcę mieć żony ponieważ nie uznaję ślubów. Ale jeżeli chodzi o związek to oczywiście że tak, nawet jeszcze lepiej bo z pruderyjną laską to ja bym długo nie wytrzymał

Gość gość
mnie jeden chłopak rzucił bo nie robiłam loda ale to dobrze , bo nie jestem lodziara

A robienie lodów jest złe? Bo tak to przedstawiasz. Ja szczerze mówiąc tez bym takiej kobiecie podziękował za współpracę

Gość gość
to jest tylko psychologia i dla tego powstaja takie poradniki ze wredoty maja powodzenie bo kazdy chłop to zdobywca a co łatwo przychodzi to tego sie nie szanuje i dla tego bóg dla ochrony kobiet ustanowił slub i zakazał sexu przedlubnego biblia to ksiazka psychologiczna to ciemnego ludu cos w stylu bajek ezopa

To ciekawe że starożytni nie byli pruderyjni, figlowali aż wióry leciały

Gość gość
rzucilbys kobiete bo nie robi loda? Typowy samiec...

Tak, bo nie chciałbym być z pruderyjną laską. Co jak co, ale seks oralny to dziś nie jest nic szczególnego, to jest norma. Może to zabrzmi brutalnie, ale po kiego grzyba pchać się w związek który nie da seksualnej satysfakcji?