Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natomiast moj ideał kobiety to

Polecane posty

Gość gość

- zaradna - inteligentna - aby pokochała mnie takiego jakim jestem wtedy zawsze będę dla niej atrakcyjny - elegancka To chyba tyle, wyglad nie ma znaczenia, ważne aby była zadbana (kobieca). Każda kobieta jest piękna na swój sposób więc na nic gadanie o ideale wyglądu.

Gość gość
Zaradna= dużo zarabiająca ?

Gość gość
Zaradna chodziło mi o to aby nie przychodzila do mnie z każda drobnastką, a takze zaradna życiowo, wystarczy aby miała jakąkolwiek prace żeby wiedziała, co to znaczy pieniądz.

Gość gość
I naprawdę wygląd nie ma dla Ciebie znaczenia? coś mi się nie chce wierzyć.Każdy ma jakieś swoje preferencje odnośnie wyglądu potencjalnej drugiej połówki.

Gość gość
zaradna - inteligentna - aby pokochała mnie takiego jakim jestem wtedy zawsze będę dla niej atrakcyjny - elegancka To chyba tyle, no chyba jeszcze nie.. ! za mało :(

Gość gość
Naprawdę wyglad nie ma znaczenia, ważne aby była zadbana i zaakceptowała swoją urodę. Każda kobieta jest piękna na swój sposób. Ja lubię odnajdywać ukryte piękno w kobietach, czyli w takich ktore dla innych mogą wydawać się brzydkie, dla mnie może być najpiękniejsza.

Gość gość
A ile Ty masz lat autorze?

Gość gość
Każda kobieta jest piękna na swój sposób. A każdy idiota, jest mądry na swój sposób.

Gość gość
Dobra to skąd jesteś?

Gość gość
Razi ciebie to, że każda kobieta może być piękna, nie każdy postrzega swiat tak jak ty. Lubię różnorodność więc moje upodobania są szersze i nie ograniczam się do jednego typu urody jak ty twierdząc przy tym zaraz , że reszta to paszczury i brzydule.

Gość gość
Mieszkam za granicą od kilku lat.