Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niewierzący a zwłaszcza atakujący

Polecane posty

Gość gość

Chrześcijan, powinni iść normalnie jutro do pracy. A wierzący bez względu na wykonywany zawód całe święta powinni mieć wolne.

Gość gość
zgadza sie ja bym wolał iśc do pracy niż siedzieć w domu w te obleśne ,głupawe swięta

Gość gość
Koszmar te Święta !

Gość gość
spoko , dobry pomysl tylko teraz jeszcze musisz jakos naklonic naszych pracodawcow aby nas do tej pracy "wpuscili" masz caly dzisiejszy dzien , dzwon, zalatw to a ja z checia pojde do pracy

Gość gość
ja sobie tak ułożyłem grafik, żeby pracować dziś i jutro. Niestety dziś zrobili mi wolne :o Dobrze, że chociaż jutro będę siedział w pracy jak te bandy hipokrytów będą się schlewać za stołami i latać z wiadrami po ulicach 🖐️

Gość gośći
Oczywiście. W tym lekarze, pielęgniarki, policjanci... Święta to także tradycja, nie tylko obrządek. A teraz nie denerwuj się tak, bo od tego robią się zmarszczki, i ciesz się Świętami.

Gość gość
...powinni iść normalnie jutro do pracy. A wierzący bez względu na wykonywany zawód całe święta powinni mieć wolne. x A co jeśli ja mam wolne od początku poprzedniego łikendu aż do wtorku lub środy? Jaka jest decyzja waszej wysokości w mojej sprawie? ;) Marudzisz a wpływu na czas wolny innych ludzi nie masz żadnego.