Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotność w święta

Polecane posty

Gość gość

kto?

Gość gość
Ja; (

Gość gość
a kim jesteś?

Gość gość
samotnie tzn.? całkiem samemu? czy bez partnera??

Gość gość
bez partnera, ciężko być samemu w święta, każdy ma jakąś rodzine

Gość gość
chyba nie każdy jednak... a ty nie masz partnera czy rodziny też??? ja też nie lubię swiąt, bo mam w głowie wyidealizowany obraz, liczna rodzinka przy stole, gwarno, wesoło, a ja tak nie mam, więc mnie świeta dołują zawsze...

Gość gość
Mnie dołują, bo święta powinno się inaczej spędzać jak zwykłą niedzielę, a rodzina tylko siedzi i tępo się gapi w telewizor, którym g****o jest.

Gość gość
inaczej czyli jak ?

Gość gość
no inaczej, śmiać się gadać ze sobą, pić orgietkę może jaką a tak nuda

Gość gośćv
ja mam rodzine a tez jestem sama, nie martw się, będzie lepiej, jesteś zapewne mloda/y, ja mam kupe lat

Gość guziczka00
I jak minęły te święta? Znam ten ból, ostatnie dwa lata tak samo spędzałam wszystkie święta… Byłam sama, z rodziny jedynie tata mi został, który wyjechał za granicę i brak z nim kontaktu… I wiem, jakie to jest ciężkie, kiedy zbliżają się święta, zwłaszcza Bożego Narodzenia, atmosfera świąteczna, wszyscy się cieszą, kupują prezenty, planują spotkania, a ja tylko czekałam, kiedy one się skończą i wrócę do codziennego życia. Zmieniło się to kilka miesięcy temu, odkąd założyłam konto na mydwoje i najpierw skorzystałam z porady psychologa, który udzielił mi kilku ważnych porad (za wykupienie abonamentu miałam do wyboru kilka gratisów, m.in.właśnie to), a później poznałam tam mężczyznę, który obecnie jest moim partnerem, szczęściem i oparciem. I już zupełnie inaczej podchodzą nie tylko do świąt, ale i do życia, jest dla kogo się starać, wracać do domu, po prostu żyć. Dlatego Tobie też życzę, żebyś w końcu poznała kogoś takiego, jak mi się udało. Wtedy życie nabierze kolorów, uwierz mi.