Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy SEX wygląda inaczej gdy facet chce cię tylko zaliczyć ?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest możliwe aby facet który chce tylko zaliczyć był w sexie bardzo namiętny, uwielbiał się całować, tulić? Czy zaliczacze też tak robią? A może wtedy sex jest bardziej mechaniczny, bez zbędnego całowania i tulenia?

Gość gość
Czy da się odczuc wtedy różnicę? Bo ja czułam się podczas pierwszego seksu tak dopieszczona i tak wytulona i wycałowana jak nigdy. Zastanawiam się czy to dobry znak czy może nie znaczy nic?

Gość gość
może to też był jego pierwszy raz, to chciał się nacieszyć, albo też chciał żebyś go pochwaliła u koleżanek, je też zaliczy

Gość gość
a ktoś odpowie mi poważnie?

Gość prawictwo pospolite 137
da się odczuć z łatwością

Gość gość
Nie. Seks na jeden raz i seks w stałym związku wyglądają podobnie. Jeżeli już któryś jest bardziej mechaniczny, to ten w stałym związku, bo z czasem pojawia się element znudzenia.

Gość gość
tzn? powiesz coś więcej?

Gość gość
12:31 ale czy facet który tylko chce bzyknąć aż tak namiętnie całuje i tuli?? Dla mnie całowanie i tulenie jest równoznaczne już bardziej z większym zaangażowaniem. A może się mylę:-(

Gość kobieta 36
nie,poprostu niektorzy faceci lubia seks w najlepszym wydaniu i czy to bedzie na jeden raz czy nie,nie ma znaczenia.wiem co mowie:P

Gość prawictwo pospolite 137
zaliczenie - szybkie ulotnienie się po seksie.

Gość gość
dokłądnie, pierwszy raz to świeże mięsko i chłopak jest bardziej podniecony, wszystko go podnieca a w stałym związku to mechanicznie, byle się nawzajem zaspokoić, nie rób sobie nadzieji, może jeszcze raz czy dwa Cię przeleci, chyba że jesteś naprawdę dobra i zrobisz na nim takie wrażenie jak nikt inny, żeby nie mógł o Tobie zapomnieć, to masz jakieś szanse.