Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna niższa 30 cm od chłopaka wygląda bardzo śmiesznie?

Polecane posty

Gość gość
Czemu dziwne? To przecież inność jest wyśmiewana, a nie przeciętność. Zresztą znajomi mogą myśleć co innego, a Wam w twarz się smiać Nie muszą bo maniery

Gość gość
Jezeli ich to smieszy to sa glupsi niz ustawa przewiduje...ale to nie moj problem.

Gość gość
przy 30 cm róznicy moze seks na stojaco odpada, ale za to na siedzaco jest lepszy, jak go uprawiałam to mielismy twarze na tej samej wysokosci, mozna sie była w trakcie całowac. Talze coś za coś. Ja wole wysokich facetów

Gość gość
Jak mutanty xx

Gość gość
Na siedząco,całować...tak, jak ojciec czyta córce bajkę na dobranoc to też córcia siedzi na tatusiu i mają głowy na tym samym poziomie :/ ja też lubię wysokich facetów, ale przesady. Na siedząco to facet powinien pieścić kobiecie szyję, piersi...a na leżąco całować się nie możecie bo on ma ryj na poduszce, a ty głowę na wysokości jego klaty, zabawa w pedofila, jeej jeej!

Gość gość
Masz jakies chore skojarzenia

Gość gość
Na siedząco to facet powinien pieścić kobiecie szyję, piersi...a na leżąco całować się nie możecie bo on ma ryj na poduszce, a ty głowę na wysokości jego klaty, zabawa w pedofila, jeej jeej x x ale ograniczona idiotka z ciebie/

Gość gość
No Ale pomyślcie serio, jest wysoki facet i niska babka. Do tego z wydepilowana bułka. Czym ta kobieta będzie się różniła od swojej 11-letniej córki? Brakiem make upu?

Gość gość
A skad pomysl, ze niska? Wiekszosc kobiet ktore tu pisaly maja sredni wzrost

Gość gość
A ja Tobie zazdroszcze..

Gość gość
Autorka nawet nie ma 160, to kalectwo

Gość gość
Rzeczywiście.. "kalectwo". Dziewczyny takie jak my powinny mieć rente :classic_cool:

Gość gość
Ja mam 160cm, a mój facet 190cm. Dużo jest takich par. Nie przejmuj się ludźmi bo zawsze się do czegoś przyczepią.

Gość gość
Wg mnie najśmieszniej wygląda jak kobieta jest wyższa od faceta lub taka sama... wtedy to smiesznie wygladają. Ale jesli kobieta jest niższa od chłopa o "głowe" to wg mnie wyglada to normlanie. Gorzej jesli o 2 głowy czy póltora;)

Gość gość
Jestem jakies dwie glowy nizsza i jest ok :)

Gość gość
Tak sobie wmawiaj

Gość gość
Nic nie musze sobie wmawiac, sobie nawzajem sie podobamy, a to co mysli jakas jadowita lala na forum malo nas obchodzi.

Gość gość
Widać że masz ból d**y karlico

Gość gość
XD a w misjonarskiej to on jak leży na Tobie to całą ciebie zakrywa i masz twarz na wysokości jego klaty i taka przygnieciona lizesz mu suty? Nawet nie pocaluje Cię w usta, masakra... xx moj maż jest wyzszy o 27 cm i wlasnie jest super bo mozna sie wtedy wlasnie calowac w usta, jakbym byla wyzsza, to bym widziala czubek jego glowy.

Gość gość
W takim razie musisz być jakaś nieproporcjonalna skoro tyle cm różnicy a twarz na równym poziomie (bardzo krótkie nóżki i tułów jak twój facet) albo po prostu twój facet ma k****a na pepku i to dlatego siegasz ust.

Gość gość
jak się dobrze ustawisz to nawet na misjonarza można całować się w ustwa. Ból dupy to masz ty, trollu, pewnie jesteś cholernie wysoka i żal ci dupę ściska, że średniego wzrostu kobiety "zagarnęły" wysokich.

Gość gość
Pudło. Jestem wysokim facetem z wysoką zgrabną kobietą. Mimo jej wzrostu i Gibkosci z seksem na stojąco mamy problem (wciąż za niska, na leżącego natomiast jest idealnie i mogę całować ją w usta, więc nie bajeruj tu ze przy takiej różnicy też tak można bo mam doświadczenie i wiem co mówię. Najlepsza różnica wzrostu to jak najmniejsza, ale facet i musi być wyższy

Gość gość
dziękuję, że pochwaliłeś się swoim puszczalstwem, jeszcze coś? Jest masa możliwych pozycji, nie tylko na leżąco...poza tym "gibki" facet spokojnie pocałuje kobietę będąc na niej nawet jeżeli jest dużo wyższy. No i nie wiem jaką wysoką kobietę musiałby mieć mój chłopak żeby była tylko pół głowy od niego niższa...chyba koszykarkę :D

Gość gość
Koszykarki są piękne, masz z tym jakiś problem? Skoro ty nie masz tego doświadczenia to zamilknij

Gość gość
Zależy jak dla kogo, poza tym mój chłopak nie lubi kobiet 190+ ;) No tak, nie mam dużego doświadczenia, nie sypiam z kim popadnie żeby porównywać doznania....

Gość gość
Ja mam 180 i jestem załamana. Uwielbiam nosić szpilki bo tez lubię podkreślić swoje nogi. Super to wygląda do rozkloszowanych spódniczek(w których wyglądam dobrze ze względu na szczupłą talię). Ale przy facetach? Wyglądam strasznie :( Chciałabym być kruszynką. Nie mogę znaleźć sobie faceta swojego wzrostu, same 170coś, ja nie wiem skąd wy bierzecie tych po 190. Brata mam 2metrowego to, żonę ma 158.

Gość gość
też wydaje mi się, że masa facetów ma 170cm z małym haczkiem. Sama mam niecałe 170cm i na obcasach jestem albo równa albo wyższa od wielu mężczyzn.

Gość gość
Ciesz się dziewczyno. 175+ to idealny wzrost. Wzrost modelki. Dla mnie i tak bylabys kruszyna, a te niższe to jakieś karykatury człowieka

Gość gość
Do stałego związku i do lóżka tylko wysoka, dlugonoga. Z taką niską to by zawialo pedofilia

Gość gość
jak dla mnie to sam masz jakieś pedofilskie ciągoty i w desperackiej próbie wyparcia tego zboczenia obrażasz całkowicie normalne kobiety.