Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie moge karmic piersia?

Polecane posty

Gość gość

Najadłam się czekoladowego ciasta i kupiłam coli. Maluch ma 6 tyg. Dałam mleko modyfikowane, nie chce by miał kółek, czasem dostaje, że 4 butelki na tydzień. Po jakim czasie mogę karmić go piersią?

Gość gość
Ale ta cole to tylko kupiłaś? :D bo to dziecku nie zaszkodzi, gorzej jak ja wypilas

Gość gość
He he, wypilam, mam durny słownik ;)

Gość gość
Dieta karmiących to mit. Jeśli jadłaś już czekolade lub piłaś kakao to czekoladowe ciasto też dziecku nie zaszkodzi. I nie sprawi, że Twoje mleko będzie szkodliwe. Co do Coli to umówmy się, jest to świństwo ale w mojej opinii nawet po niej Twoje mleko jest lepsze niż pasza w proszku. Na przyszłość, próbuj po kolei i stopniowo wszystkich rzeczy (np kakao) to będziesz mogła potem bez obaw zjeść większe ilości bo będziesz wiedziała, że dziecko nie ma alergii. Co do Coli to dla własnego dobra jej nie pij. Znam świetny zamiennik - kwas chlebowy! Spróbuj ;)

Gość gość
cola nie jest taka zła,nam nawet pediatra proponowala mojej coreczce ( 5l.) ktora miala problemy zołądkowe (chyba grype zoł.). a ja jak urodzilam to tak mialam ochote w szpitalu na cos słodkiego bo w szpitalu oczywiscie dają zarcie bez cukru,bez soli (mieso ziemniaki bez soli!!!) wogole wszystko bez smaku ze jak przyjaciolka przyniosla mi ptasie mleczko i pepsi to polknełam razem z butelką. a kp. tak,ze nic sie nie martw bo organizm sam przesiewa co podac dziecku a co odrzucić. przy kp i powaznej chorobie tez mozna brac np antybiotyki lub leki p.bólowe i nie przedostaje się to do dziecka. (oczywiscie niektore antybiotyki takie dla mam kp ale skoro to mozna to cola przy tym to pikuś).