Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek_1

Czy kiedys zakochaliscie sie w osobie ktora znaliscie tylko z widzenia?

Polecane posty

Gość Jacek_1

Opowiedzcie cos wiecej. Jak to sie zaczelo? Ile trwalo? Jakies szczegoly

Gość gość
tak rok trwało

Gość gość
Jestes facetem czy kobieta? Napisz cos wiecej w temacie?

Gość gość
ja się też zakochałam w takim gościu i też rok to trwało, z tym, że ja w koncu nawiązałam z nim jakis kontakt i okazało się, że to nie to, bo za dużo sobie sama wyobrażałam przez rok, a on realny był zupełnie inny, NIe polecam generalnie ;)

Gość gość
Myslalas o nim caly czas? Jak czesto go widywalas?

Gość gość
Hmm, tak. W wieku 15 lat. On był najładniejszym chłopcem w szkole, a ja wzdychałam do niego z drugiego końca korytarza. Z czasem zaczęłam "przypadkowo" pojawiać się w pobliżu, przechodzić obok niego, po prostu - być w zasięgu jego wzroku. Nasze spojrzenia często się spotykały, przyłapywałam go na gapieniu się na mnie, mimo to nadal sprawiał wrażenie niedostępnego, nieosiągalnego. W końcu pod koniec roku szkolnego postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i zwyczajnie podeszłam do niego. Bałam się niesamowicie, że mnie wyśmieje, bo z zasłyszanych plotek wiedziałam, że już wcześniej w taki dość niefajny sposób potraktował inną laskę. Ale pomyślałam, że co tam, raz się żyje, a że wakacje zbliżały się wielkimi krokami, to ewentualna porażka nie byłaby tak spektakularna, bez narażania samej siebie na pośmiewisko i codziennego wysłuchiwania głupich docinek. I kiedy już zebrałam się na całą swoją odwagę i zaczaiłam się na niego przed lekcjami, cały czar gdzieś się ulotnił. Okazał się mało rozgarniętym gburem. :P Wymieniliśmy się numerami gg, ale nic z tego nie wyszło. Koniec historii.

Gość gość
wlasnie tak jest....ktos jest atrakcyjny zakochujemy sie a potem sie okazuje ze tej ktos jest beznadziejny i czar pryska!

Gość gość
widywałam go raz lub dwa razy w tygodniu