Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i mam rozstępy na pupie.

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Tak jak już wspomniałam w temacie , mam 18 lat i na moich pośladkach od pewnego czasu zaobserwowałam rozstępy (?) , są to takie dwie równoległe do siebie , lekko bordowawe i twarde w dotyku linie (na każdym pośladku).Chciałam zaczerpnąć waszej opinii , co to może być i dlaczego pojawiło się u mnie bez powodu praktycznie? Dodam , że jestem bardzo szczupłą osobą , nigdy nie byłam otyła , a pupa jak pupa haha nie jest jakaś ogromna w stosunku do ciała :)Dziękuje za odpowiedz.

Gość prawictwo pospolite 137
nie masz większych problemów ?

Gość gość
Chyba od tego jest kafeteria , prawda ? Nie rozumiem...

Gość też mam
Też mam, powstały jak miałam 17 lat - dodam że od dziecka jestem szczupła i nie mam żadnych wahań wagi. Wtedy jeszcze nie wiedziałam co to jest i niestety mam je po dziś dzień :D Spróbuj maści z mocznikiem - im większe stężenie tym lepiej - np. Squamax, Rombalsam. Jak nie zauważysz poprawy to próbuj nawet lasera! Bo jak zbledną to już nic nie pomoże - można coś zrobić dopóki są czerwone.

Gość gość
Dziękuje Ci za odpowiedz kochana :) Mam nadzieje , że nie uprzykrza Ci to zbytnio życia.

ale rozstepy na tylku to nie koniec świata . KOniec świata to brak ręki czy nogi

Gość LV
ja też mam rozstępy a jestem chuda,mam za mało kolagenu to raz a dwa to wszystko mi się porobilo w okresie dojrzewania,intensywne rosniecie i te sprawy...dziś one są blade i jakoś o nich nie myślę,mam na tyłu i na biodrach.

Gość też mam
Nie koniec świata - dla 40stki po porodzie Ale nikt nie powie że to normalne dla 17-18latki :)

Gość gość
Czy ja pisałam , że to koniec świata ? Pisałam tylko , że nie wiem co to może być i chce się dowiedzieć więcej na ten temat... Prosze Cię , zajmij się swoimi , zapewne o wiele istotniejszymi sprawami :)

błahostka

Gość gość
Dziękuje wam :) Troche się martwiłam , że to jednak coś poważniejszego , z rozstępami moge żyć , nie są aż tak widoczne w końcu :D

Gość LV
mało tego mówię Ci że to zblednie i będzie słabo widoczne a faceci nie zwracają na to uwagi w łozku itp.

Gość gość
Ulżyło mi :) Miłego dnia wszystkim!

Ja mam 20 lat i to samo - pupa niczym trygrys plus rozstępy na wew stronie ud. Wyglądało to jak celulit i dostałam na urodziny od mamy kolagen naturalny (silver) . Sama używa kolagenu ale innego (dalej firmy colway) i widząc moje łzy przez te kreski kupiła mi go. Po paru tygodniach zaczeły się pięknie wygładzać i zanikać. Polecam w 100% Jest troszkę drogi ale wart swojej ceny na pewno! (kupowała go u babeczki przez maila poleconego kolagencolway.sklep@gmail.com ale babeczka ma też stronę nową (kolagen-sklep.colwayinternational.com ) lecz tam nie ma tego kolagenu którego ja używałam)