Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego seks rodziców tak bardzo brzydzi?

Polecane posty

Gość gość

Moi starzy są już po 50-tce i nadal się pukają, od tygodnia codziennie, już mam dosyć tych jęków i stęków, to obrzydliwe... Nie mam pojęcia czemu mnie to tak brzydzi i w*****a.

Gość gość
Brzydzi cię to, ze slyszysz, a nie fakt, ze uprawiają seks. Zwróc im uwagę, ze slychac.

Gość gość
Bo jesteś z chłopstwa, im się wydaje ze są swiniami albo krowami

Gość gość
W głowie mi siedzisz, że wiesz? Brzydzi mnie, że uprawiają seks, i że słychać. Nie rozmawiamy w domu o takich rzeczach, oni dobrze wiedzą, że słyszę. Wszyscy udajemy, że nic nie było, ale dobrze wiemy, że to robili.

Gość gość
14.16 a Ty prawik pewnie, albo dziewica. Każdy zdrowy dorosły człowiek potrzebuje seksu.

Gość gość
Masz wtedy czas dla siebie, rob cos. Ciupcianie jest naturalne. Chcesz ich ograniczac? Robia to bo lubia,z ksiezyca niespadles. Pewnie doroslejesz i tez bys se cos poskakal. Znajdz se dziolche :-) . Moze oni specjalnie to robia zeby obudzic w tobie chec do zycia:-) pewnie masz 20-30 lat i siedzisz im na karku zamiast wnuka wnuczke zrobic:-)

Gość gość
Jestem dziewczyną to raz. Dwa, że robią to w nocy kiedy ja muszę rano wstać do pracy, nie wysypiam się. Czas dla siebie mam po pracy, w nocy się śpi. Mam chłopaka, seks jest często więc ślepe z Ciebie prześcieradło :) Na wnuka jeszcze czas, mnie się nie spieszy.

Gość gość
I strasznie mi przykro, że mam takich rodziców, seks tematem tabu, nigdy o tym ze mną nie rozmawiali. Staroświeckie podejście.

Gość gość
"są już po 50-tce " i nadal się kochają ;) Ty pewnie masz 20+ I Twój seks jest super ;) Żyj i daj żyć innym Zrób im prezent na weekend i może wyjdź na cały wieczór niech się sobą nacieszą :D

Gość gość
Co tydzień mnie nie ma na weekend :P Z tym kochaniem to tak średnio, wiecznie się kłócą, ojciec mame zdradzał, więc nie bardzo rozumiem czemu mama mu daje.

Gość gość
Bo taka prawda że seks jest straszny jak odkryjemy że robią to nasi rodzice lub nasze dzieci...

Gość gość
mnie jak matka nakryla na seksie to dostalam taki o******** ze sie pozbierac nie moglam, bo seksilam sie bez slubu, a ona sama go nie miala jak sie seksila! zawsze jak sie seksi to jej przeszkadzam !

Gość gość
bo my jestesmy uczeni ze seks to jest zlo, moja matka jak w tel jakas para sie calowala, tylko calowala to ona przelaczala na inny kawal a my tzn ja I moje rodzenstwo dawno pokonczylismy 18 lat:) u mnie w domu ojciec nigdy nie okazywal uczuc matce, zadnego milego slowa, zadnych kwiatow, zadnego obejmowania, zadnych zyczen na imieniny urodziny swieta bo trzeba by bylo przytulic czy chocby pocalowac w policzek, masakra, czasem sie zastanawialam jakim tepakiem jest moja matka ze zyje z kims kto nigdy jej nie zapytal jak ona sie czuje, mam 3 rodzenstwa a stary nigdy sie nie interesowal ani jej ciazami a ni dziecmi, boze jak tam mozna bylo zyc, jak z sasiadem

Gość gość
mylicie chyba pojęcia. oczywistościa jest to, że rodzice,jak wiekszość ludzi, uprawiają seks, ale nie krycie sie z tym za specjalnie,niemal że na oczach dzieci,to poważne nadużycie emocjonalne