Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im bardziej sie przejmujesz ludzmi i ich zdaniem tym bardziej maja cie w dupie i

Polecane posty

Gość gość

Ponizaja. Zauwazylem ze polaki szanuja a nawet czuja respekt tylko do cwanych chamowatych egoistow. Na forach w internecie pisza ze takich nie lubia i nimi niby pogardzaja ale w real life jak co do czego przychodzi to liza takim dupe razem z farfoclami.

Gość gość
prawdziwe :)

Gość gość
faktycznie

Gość gość
Polacy mają poczucie niższości i wolą nie wychylać się z szeregu.

Gość gość
coś w tym jest

Gość gość
to nie jest kwestia emocji czy lubienia, na całym świecie dorośli ludzie w relacjach międzyludzkich mają wyłącznie interesy

Gość gość
jak obracasz sie wsrod takich chamskich egoistow to tak, ja natomiast mam wspanialych przyjaciol, od chamow odrazu sie odwracam I urywam kontakt dlatego mam w swoim towarzystwie ludzi ktorzy nie zycza mi zle a widac to w codziennych sytuacjach

Gość gość
dziś czyli udowadniasz że w twoim egoistycznym interesie jest towarzystwo wyselekcjonowanych przez ciebie ludzi, z jednymi trzymasz sztame od innych stronisz, typowy egoizm

Gość gość
tak, ale egoizm zdrowy.

Gość gość
egoizm determinuje nasze życie na każdym kroku inaczej nikomu nic by się nie chciało leżąc błogo na socjalu :) Zresztą socjale to też egoiści w niezdrowym tego słowa znaczeniu, licząc że ktoś inny weźmie ich na utrzymanie :)

Gość gość
ja też wpuszczam do swojego świata tylko podobnych do mnie, co wy macie z tym egoizmem? a w imie czego mam się otaczać cwaniaczkami?:-) człowiek ma swoje życie i chce by było mu w nim dobrze ,obcy człowiek to obcy nie ma tu nic z egoizmu że go nie chce,egoista to ktoś kto kogoś oswoił ma blisko dzieli z nim dużo a zaniedbuje albo krzywdzi

Gość gość
dziś spłycasz pojęcie egoizmu wyłącznie do relacji wśród bliskich ci osób egoizm dotyczy całego ludzkiego działania w sferze obyczajowej, moralnej oraz ekonomicznej np konkurencja walczy o rynek konsumentów z typowo egoistycznych powodów ty wybierasz odpowiedniego chłopaka również z przyczyn egoistycznych bo inni ci nie pasują każde działanie człowieka jest spowodowane wewnętrznym egoizmem

Gość gość
nie każde moje działanie jest spowodowane egoizmem:-) działam też na rzecz dobra ogółu:-) mam swoje ideały

Gość gość
a co do miłości ,jeśli porywy mojego serca wynikają z egoizmu to chyba się zaplątałaś w rozważaniach ,miłość jest nieco ślepa :-) i nie do końca od Twojej woli zależy kogo pokochasz

Gość gość
Oczywiscie, ze milosc wynika z egoizmu....inaczej w ramach bycia fair umawialabys sie z kazdym brzydkim idiota bo inne egoistki go nie chcialy

Gość gość
każda babka powinna kierować się wyrachowanym egoizmem przy wyborze partnera żeby nie skończyć później w przytułku z obitą mordą :)

Gość gość
tak,jestem w stanie zakochać się tylko w kimś wspaniałym ,moje serce jest zimne jak lód w zetknięciu z brzydotą wewnętrzną i pewnie jest mądrzejsze od mojego umysłu

Gość gość
ale co z tego że się umówię z połową świata jak dotyk kogoś kogo nie kocham jest dla mnie ohydny

Gość gość
dobra dzieciaki rozmyślajcie sobie dalej byle nie całe życie :-) bo wam ucieknie ja idę się bawić życiem

W jaki sposób się bawisz swoim życiem? Może po prostu chwytasz każdy swój dzień i cały czas do przodu co ; )) bo jak to inaczej właśnie wytłumaczyć co hahah jeśli chodzi o mnie to ja zawsze wyznaję taką zasadę iż po prostu miej yja..e a będzie Ci dane; ) zawsze z tym podejściem daję sobie radę i alleluja i do przodu.