Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukis

Czy kobieta wstydzi sie swojego narzeczonego

Polecane posty

Gość lukis

Hey. Interesuje mnie pewne zagadnienie. Jezeli jest sytuacja w zwiazku, ze wiadomo jak to w zwiazku kiedys byly problemy, teraz facet sie ocknal, stara sie, ale wczesniej robil cos co jego kobiete bardzi denerwowalo. Dokladniej przyblize sytuacje. Kobieta umawia sie z kolega z ktorym sie nie widziala z rok, jemu oczywiscie towarzyszy jego druga polowka. A ona sama idzie na spotkanie, poniewaz jej facet mial byc zajety praca i mowil bedzie zajety do jakiejs Godziny, ale jakims cudem wszystko w miare ogarnal i ma czas, wiec oferuje kobiecie zeby go zabrala ze soba. Ona szuka pretekstow ze moze sie ten kolega krepowac i mowi to swojemu przyszlemu mezowi, najwyrazniej nie chcac go zabrac ze soba i idzie sama. I zapomina ze miala wrocic, nie odpisuje na smssy, zapomniala o wszystkim , dopiero odbiera telefon. Czy ona sie wstydzi swojego meza czy co? Dodam iz dzieje sie sytuacja w swieta, nie widuja sie na codzien bo ona studiuje w innym miescie wiec widza sie w weekendy.

Gość gość
Możliwe , zależy co wcześniej robiłeś , że ją tak denerwowałeś . Ja miałam kilka sytuacji z chłopakiem na imprezach ,że upijał się i popisywał , albo mu odwalało . Wstydziłam się za niego , wolałam iść sama ale on nie zgadzał się na to . Rozstałam się z nim bo to nie miało sensu . Szkoda nerwów .