Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIEGO AUTA POTRZEBUJE? Benzyna, diesel czy gaz?

Polecane posty

Gość gość

Jeździć będę głównie do pracy (poń-piątek) 5km w jedną stronę, ale co dwa tygodnie mam zjazd na studiach w Gdańsku, w jedną stronę to aż 140km, a tak to raczej nigdzie nie jeżdzę

Gość gość
Policz sobie, to latwe

Gość prawictwo pospolite 137
benzyna to oczywiste.. diesel i gaz sa tylko dla aut ktore robią ponad 10 tys km rocznie

z tego co piszesz będziesz robić nie wiećej niż 7 tys km rocznie . Wiec w twoim wypadku tylko benzyna. auta z silnikiem na gaz czy diesel są drozsze w naprawach i częsciej sie psują .

Gość gość
Czemu nie umiecie liczyc ludzie? Znacie ceny,znacie mniej wiecej spalanie. Wiec dzialania na poziimie podstawowki powinniscie rozwiklac. Powodzenia:-D

#9 Rodzaje prądu | Prąd stały, prąd zmienny taka pompa w samochodzie który ma silnik diesla jak padnie to koszt naprawy moze wyniesc około 4 tys zł Jak zapewne wiesz w benzynie nie ma takich częsci jak pompy za 4 tys i to się nie psuje .. Więc w twoim wypadku wybór jest oczywisty - benzyna daj sobie spokój z dieslem czy gazem Mam nadzieje, ze pomogłem .

Gość gość
Faceci nie pomagać! W innym temacie autorka was zjedzie, ze jesteście ci/pami, a nie mężczyznami. Niech te wyszczekane szukają płatnych porad u specjalistów.

Gość gość
U mnie w takim przypadku najbardziej opłacało się jeździć na gaz. Nie używam auta często oprócz własnie jazdy do pracy - finansowo na gazie jeździ się ok. No i warto podczas takich tras zainwestować w dobre opony, ja postawiłem na Continental - komfort jazdy nieporównywalnie lepszy. Kupiłem je w http://speedgum.com.pl/ , mają bardzo dobre ceny w tym sklepie.