Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi rodzice nie akceptują mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie czy to normalne i co mam zrobić jeśli moi rodzice nie akceptują mojej dziewczyny. Moja dziewczyna mieszka w domu dziecka i Jej rodzice to alkoholicy. Jest nieśmiała, większość czasu jeśli nie ma pogody spędzamy u mnie w domu, w pokoju. Moim rodzicą nie podoba się to że jest nieśmiała, że ciągle siedziemy u mnie w pokoju, że mało mówi. Do tego cały czas chcą by siedziała z Nami moja młodsza siostra ,która ciągle męczy, chce coś robić i non-stop marudzi... Jak ostatnio powiedziałem żeby wyszła bo Nas męczy to rodzice przyszli oburzeni czemu nie może siostra u Nas siedzieć... A jak zapytali mojej dziewczyny czy przeszkadza Jej to że siedzi z Nami ona to powiedziała że nie tylko że męczy, ja zawsze mówie im to samo, od tego momentu to już wgl zrobili się obrażeni i źli, a jak ich męczy siostra to na nią krzyczą. Jestem z moją dziewczyną już ponad rok i bardzo mi odpowiada i ja jej też. Dla mnie jest jest bardzo kochana i się poświęca dla mnie, czasai nawet sprząta mi w pokoju mimo że tego nie chce. Dodam że ja mam 18 a Ona 16lat. Co mam zrobić żeby rodzice inaczej na Nią patrzyli?

Gość gość
gdby była jakaś dziwką z dwójką dzieci to sie ne dziwe rodzicom,ale z domu dziecka

Gość gość
A dlaczego twoi rodzice sami się nie zajmą swoim młodszym dzieckiem, tylko tobie każą się zajmować siostrą? To rodzice mają zajmowac się dziećmi, a nie dzieci dziećmi. A co do zmiany ich podejścia do dziewczyny - to chyba ciężko będzie. Kochajcie się dalej, dla siostry wymyślcie jakieś zajecie - moze coś wspólnie porobicie? A moze coś, co jej nie bedzie odpowiadało i sama nie będzie chciała z wami przebywać?

Gość gość
Dodam jeszcze, że gdy Ona jest w domu rodzice starają się być dla Niej mili, ale po wyjściu już zaczynają coś gadać na Jej temat... Potem jeszcze zaczyna się kłótnia i zaczynają mi wypominać wszystkie moje małe błędy nawet w szkole, a ucze się w miare dobrze, w najlepszym technikum w mieście i 2 w województwie... Czasami nawet zaczynają wyzywać mnie i moją dziewczynę, to bardzo mnie dobija.