Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Lepszy kwas hialuronowy czy mezoterapia pod oczy?

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat i niestety ( z własnej głupoty) dorobiłam się zmarszczek pod oczami. Skóra jest naciągnięta i dość wiotka, ale mimo tego nie jestem brzydką osobą, jestem dość ładna tyle ,że to jest niestety moje wada, pytałam się różnych znajomych osob i twierdza,że owszem mam delikatne zaglebienia pod oczami, ale że nie są duże i oni by z nimi nic nie robili. Byłam już na konsultacji u cenionej Pani doktor co tania nie jest ,ale ma dobre opinie no i ona powiedziała, że najlepszy bedzie kwas hialuronowy i da szybkie efekty, ale taki efekt powinna tez dac mezoterapia tylko trzeba ja bedzie powtorzyc kilka razy ( co niestety bedzie tez wiecej kosztowało, ale mam troche oszczednosci, wiec trudno jakos bym finansowo dała rade). Z tym ,że czytałam wiele zarowno pozytywnych jak i negatywnych opinii o kwasie hialuronowym pod oczy, niektorzy pisza o obrzekach czy workach, a nie chciałabym sie oszpecic wiec teraz sama nie wiem, za kilka dni mam zabieg i musze cos zdecydowac... Nie wiem czy jej posluchac i zdecydować się na kwas jak doradzała, czy zrobić ten kwas na np 2 raty w sensie że wstrzyknie mi troche, a potem znowu troche, czy najlepiej isć kilka razy na ta mezoterapie i poczekac troche dluzej na efekty?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować