Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w ugotowanych promują pustaków?

Polecane posty

Gość gość

co druga laska tańczy na rurze w tym programie, zaraz po jedzeniu, pokazuje rozkraczone krocze na rurze, tez mi moda...i głowny temat rozmow to seks...i nic poza tym

Gość gość
wiekszosc lasek to z zawodu tipserki, jakies manikurzystki, sama pustka w głowach..jest promowana..

Gość gość
Bo to program dla pustaków.

Gość gość
Seks jest ciekawym tematem dla ludzi którzy sie nie znają i maja inne zawody/zainteresowania/pasje-jakby to temat ktory jest spoiwem. Moze nie potrafią rozmawiać o niczym innym. Co z tego ze ta dziewczyna tańczyła na rurze?? Żal pośladki ściska ze fajna dziunia która pracuje zawodowo wychowuje dziecko samotnie i jeszcze ma czas na cos dla siebie? Lepiej zeby była zapuszczona gruba świnia?

Gość gość
Zmień kanał

Gość gość
To tak jakby powiedzieć ze większośc facetów to z zawodu budowlańcy albo branża it Dobrze ze dziewczyny stawiają na kosmetologię bo to bardzo porządny zawód/popyt i podaż/a nie jakieś psycholożki

Gość gość
a dlaczego nie psycholożki"?Własnie, ze coraz wiekszy upadek wartosci i ciagłe gadanie o seksie, ludzie nie maja juz czasu na miłosc...i sa osamotnieni, samotne matki tanczace na rurach, pełno singli...takie społęcznestwo musi przezyc kryzys emocjonalny a wtedy na nic kosmetolożki się zdadzą. Natomiast jak przyjdzie wojna to juz w ogole kosmotolożki beda na nic nie potrzebne. NiE NAPISAŁAM, ZE LASKA MA BYC ZANIEDBANA JAK GRUBA SWINIA, ma bcy zadbana, ale czy musi byc w tym pie...przpnym tvn jakis pe..rzony stereotyp, ze jak laska własnie zewnetrznie ładna i zadbana, to musi byc albo kosmetyczka, tipsiatką tańcząca na rurze? Nie moze byc Pani doktor, pania inzynier, albo Panią prawnik? z innymi zainteresowaniami niz wypinanie tyłka. Sorki, kocham seks, ale dzieje sie super tancem na rurze:)..na rurze mojego męza w sypialni i to sprawia nam razem radosc, nie musze isc z tym do tvn, seks jest piekna czescia zycia, ale na Boga nie jedyna. Wiecie, ze kultury w ktory dominował seks i jedzenie...upadały, bo to własnie normy etyczne, kulturowe powoduja, ze sie rozwijamy, ze rozwija sie kultura inaczej bysmy cała energie tracili na seks jak małpki bonobo....bo to jest przyjemne, ale nie tworzy zadnych nowych wartosci moralnych, społecznych, kulturowych. Jak to nie ma innych tematow niz seks jak sie ludzie nie znaja? jEST MASA...o seksie gadania mnie smieszy, zawssze mam wrazenie, ze robia to jacys niewyrzyci ludzie, albo własnie tacy co seksu nie maja, wiec musza o nim gadac, seks sie uprawia a nie o nim gada, przykład nastepnego pajjaca tvnowskie ktory wszystko sprowadza do seksu KUBA WOJE..WODZKI, a kobiety traktuje przedmiotowo, a sam woli facetow..wiec pewnie dlatego ma tyle do powiedzenia o seksie..i o kobietach haha

Gość gość
No dobra samo, to ze jest ktos kosmetologiem, to rozumiem, to przyszłosciowy zawod, ale połaczenie tipserki z laską ktora oprocz tipsow tancyz na rurze po godzinach to sorry, ale nie dziwie sie ze jest samotna..

Gość gość
Autorko co ma taniec na rurze wspólnego z seksem? wiesz,że teraz nawet nastolatki uczą się gimnastyki przy udziale rury ? Moja 12 letnia kuzynka robi różne wygibasy i nic w tym erotycznego nie ma. Masz zaściankowe poglądy.

Gość gość
ciekawe jakby sie wasz facet czuł, jakbyscie tyłek w ugotowanych pokazały rozkraczony na rurze, wiec sie nie ma co dziwic, ze tego typu laski facetow nie maja:)albo rybki albo pipki.. i wk..wia mnie najbardziej stereotyp, ze jak łądna blondynka, to musi byc własnie tipserka tanczaca na rurze, a jak psycholożka to zaniedbana swinia gruba..bo jak inteligetna kobieta to musi byc zaniedbana i brzydka, a jak łądna babka to nie moze byc inteligentna i ambitna?

Gość gość
Komuś zal dupkę ściska,bo dziewczyna ładna i zgrabna a autorka pewnie 120 kg wagi i pryszcz na pryszczu::P:P

Gość gość
wiec sie nie ma co dziwic, ze tego typu laski facetow nie maja XXX Ależ oczywiście,że mają. Jedna z finalistek "Mam talent", która tańczyła na rurze miała męża a druga narzeczonego. Wymyślasz w tym momencie :))

Gość gość
swiat sie konczy! TAK WOLE BYC ZAŚCIANKOWA NIZ UCZYC DZIECI TANCA NA RURZE http://www.pudelek.tv/video/Ucza-dzieci-tanca-na-rurze-Ludzie-SA-OBURZENI-7675/ mOZE POLE DANCE nie ma nic wspolnego z tancem na rurze, ale bo to jednak jest sport wywodzący się z "podtekstów", nie ma co ukrywać. Ja pisałam, o lasce z ugotowanych bo tancereczka na rurze, mowiła, ze jest samotna z dzieckiem. cO DO SPORTÓW.. Jest sto tysięcy innych sportów w tym podobna gimnastyka artystyczna, nie kojarzących się jednak erotycznie, a jednak laska wybrała taniec na rurze, wywodzący sie z klubów go go. Wiec nie idzie nie skojarzyć z erotyką. Po pierwsze gdzie jest miejsce "rury" i "tanca na rurze"? W burdelu/klubie nocnym. Po drugie jest ma cel taniec na rurze? Wzbudzenie podniecenia u oglądającego. Pytanie czy taniec na rurze jest dobry dla dzieci to jak pytanie czy burdel/klub gogo jest miejscem odpowiednim dla dzieci. Paranoja... Zamieńmy także sklepy z zabawkami dla dZieci na sexshopy, to też niewątpliwie "rozwinie" ich wyobraźnie, tak jak rozwija ich mięśnie przy wiciu się na rurze. Dont want to live on this planet anymore...

Gość gość
pole dance to super zajecia gimnastyczne! Dla bezmózgów z balejażem na łbie i tipsami, które w ramach hobby przeglądają kolorowe gazetki

Gość gość
Ale ty nawiedzona jesteś. Pole dance już od dawna nie jest traktowany jako pobudzający czy erotyczny. Tańczą go nawet faceci, są mistrzostwa i to wszystko związane jest bardziej z gimnastyką artystyczną/akrobacją a nie ściąganiem majtek. Brzmisz jak 70letnia kobitka dla której wszystko to seks,seks i co się dzieje z tym światem, O mój Boże.

Gość gość
do 14:56...ale skąd wywodzi sie taniec na rurze, jakie sa jego korzenie powiedz mi? Czemu nie uprawiac akrobatyki bez rury, wokół ktorej trzeba sie wić czy tego sie chce czy nie. Sa takie akrobatyczne zajecia sportowe gdzie nie ma rury , wiec czemu akurat pole dance? Basen to basen nie wywowdzi sie z klubów go go..przykładowo

Gość gość
A co za różnica skąd się wywodzi ?Tango początkowo tańczono w domach publicznych a jakoś nikt problemów z tym nie ma i uważa się je za klasykę tańca. Poza tym nie trzeba się wić i świecić tyłkiem , dzieciaki, które ćwiczą mają dostosowaną choreografię pod ich wiek i nie ma tam nic niestosownego. Nie ćwiczą w majtkach tylko w krótkich spodenkach czasem leginsach, nic w tym zbereźnego.

Gość gość
Jestem nawiedzona, nie chce by geje adoptowały dzieci, nie podoba mi sie taniec na rurze jako odrebny sport, jakby nie było innych sportow, uwazam, ze wszystko dzisiaj sprowadza sie do seksu wystarczy włączyc tv. Jakie mamy programy, tylko o wygladzie, jakbysmy mieli tylko ciało, a duszy nie i intelektu. Zapominamy o rozwoju wnętrza. Mowi sie tylko o operachach w tvn o dietach, o stylizacji, a gdzie programy w tv polskiej o nauce? jakies naukowe. Myslisz, ze to nie jest celowe, robienie idiotow z ludzi. Niedługo niczym sie od zwierzat roznic nie bedziemy, tylko bedziemy sie seksic, myslec o jedzeniu i to wszystko, a zeby sie wyspac jeszcze. Tak samo dzisiaj lepiej postrzegane sa w tv osoby, ktore lituja sie nad zwierzetami, ale te same babki dokonuja aborcji i to jest uwazane za normalne. Czyli biedne zwierzatka trzeba ratowac, ale seksimy sie robimy seks, bez zobowiazan ,a zapomniałam teraz jest tabletka po, zeby ludzie wiecej byli odmóżdzeni. Wiesz , ze nadmiar seksu, powoduje mniejsza aktywnosc intelektualna człowieka?

Gość gość
O czym ty w ogóle bredzisz? nagle przeskakujesz do tematów aborcji albo adopcji dzieci przez homoseksualistów.Jaki to ma w ogóle związek? Przesadzasz i tyle.

Gość gość
Podobno czubaszek ma kilka piesków i je kocha, za to aborcji dokonała z lekkoscia..czy to nie jest hipokryzja?

Gość gość
uczepiliście sie tej Czubaszek jakby ona jedna w tamtych latach wykonywała aborcje. Jakbyś trochę poczytała to dowiedziałabys sie,ze aborcja w tamtych czasach to było coś na porządku dziennym. Jedna kolejka u ginekologa- z prawej panie z brzuszkiem, które ida na badania a obok panie, które chcą się tego brzuszka pozbyć.

Gość gość
Nawet na jednej sali leżały kobiety po aborcji i te ,którym niestety nie udała się kolejna ciąża!! A jak nie podoba mi się program,to zmieniam program,to jest łatwe!