Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko choruje maz popija nie mamy pracy nie mam sily juz zyc

Polecane posty

Gość gość

Chyba Wpadam już w depresję. .. Nie widzę w niczym sensu brak mi sil.Dziecko mi ciągle choruje ja bez pracy a mąż popija po tym jak stracił robotę...nie wiem co bedzie dalej znikąd pomocy odechciało mi sie żyć;(

Gość gość
dobra, juz sie nie powtarzaj wypyerdalaj mówiłem ci juz ze mam gorzej niż ty i sie nie długo wieszam, a ty dalej trujesz, paszła won 🖐️

Gość kardulaki
Na co dziecko choruje??

Gość gość
Ciągle łapie jakieś infekcje- a to zapalenie krtań, uszu, oskrzeli...od nowego roku byłyśmy juz dwa razy na oddziale...ostatnio zapalenie oskrzeliposzło na płuca;(wciąż się cos slimaczy jedno przechodzi w drugie ...nie mam juZ Sil...a to spojowki, a to wymioty...diagnozuja ją w kierunku astmy i alergii pokarmowej i wziewnej...nie wyrabiam juz.swiat w tym roku nie bylo cala kasę wydałam na rachunki i leki dla niej.tyle bylo ze świątynię daje rady cala sie trzęsie nie moge jeść ani spać mam zawroty głowy.maz ma kłopoty z sercem i jeszcze popijał popadł w jakas depreche po tam jak go zwolnili...boże czemu to wszystko na mnie spada jak ja mam to ogarnąć wszystko...

Gość gość
Ciągle łapie jakieś infekcje- a to zapalenie krtań, uszu, oskrzeli...od nowego roku byłyśmy juz dwa razy na oddziale...ostatnio zapalenie oskrzeliposzło na płuca;(wciąż się cos slimaczy jedno przechodzi w drugie ...nie mam juZ Sil...a to spojowki, a to wymioty...diagnozuja ją w kierunku astmy i alergii pokarmowej i wziewnej...nie wyrabiam juz.swiat w tym roku nie bylo cala kasę wydałam na rachunki i leki dla niej.tyle bylo ze świątynię daje rady cala sie trzęsie nie moge jeść ani spać mam zawroty głowy.maz ma kłopoty z sercem i jeszcze popijał popadł w jakas depreche po tam jak go zwolnili...boże czemu to wszystko na mnie spada jak ja mam to ogarnąć wszystko...

Gość gość
Podaj proszę meila i nr konta chetnie pomogeę Ci choć troszkę. wiem doskonale jak to jest moja kochana, moj mąż tez był bez pracy i spadliśmy w długi prZez jego hazardem.teraz dzieki Bogu jest w porządku wyszliśmy na prosta.mi tez ktoś kiedys pomógł

Gość gość
Bardzo byś mi pomogła.Ale nie pieniężne, są bardziej potrzebujący na pewno.Bardziej potrzeba mi zwykłego ludzkiego wsparcia i życzliwości wygadana się porady.Ewentualnie jakieś zbędne ciuszki na drobniutką ddziewięciolatkę to z radością przygarnę;) moj meil rybka84@vp.pl

Gość gość
Ale ludzie mają p********e

Gość gość
DZIECKO PROBUJ odrobaczyć a zobaczys z, ze wszytsko przejdzie. u nas było identycznie jak u ciebie i po tym jak jedna lekarka przepisala leki na robale ( vermox) wszytsko przeszlo jak reka odjal. jeśli nie wierzysz przeczytaj sobie cykl rozwojowy glisty ludzkiej. Pozdrawiam i tzrymaj się dziewczyno. Będzie dobrze zobaczysz. :) 🌼

Gość gość
W szpitalu robili jej badania z kału bo nie ma apetytu i jest b.chudziutka wazy zaledwie 24kg. Nie wykazały obecnośc***asożytów:(

Gość gość
Ojej podalam zły meil prawidłowy to rybka85@vp.pl

Gość gość
Chce ci pomoc podeslac trochę ciuszkow i slodyczy dla malej.wyslalam meila.ewa.