Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile u was kosztuje pepti? oszukali mnie? ;)

Polecane posty

Gość gość

Z recepta zaplacilam 22 zł, cos nie za dużo. Babilon 1 pepti

Gość gość
Na doz pe el po refundacji kosztuje 26zł. Bez refundacji 45zł.

Gość gość
Ja kupowałam po 20-22zl jakoś jaka refundacja ? Nie miałam refundowanego to nie jest mleko dla alergika, go się nie stosuje przy alergii przecież,czytać nie potrafisz czy co . Dlatego refundacji nie ma hydrolizowane bialko to nadal bialko mleka krowiego

Gość gość
Jest refundowane. I zwykłe pepti po refundacji kosztuje pow 20 zł a pepti dha dokładnie 10, 39 zł.

Gość gość
Wskazania: niemowlęta od urodzenia do 6. miesiąca życia w przypadku: alergii na białko pokarmowe, w tym na białko mleka krowiego i białko soi, niedoborów disacharydaz (częściowa nietolerancja laktozy i sacharozy), przewlekłej biegunki, choroby trzewnej, postępowania diagnostycznego w wykrywaniu alergii na białka pokarmowe, postępowania dietetycznego w celu obniżenia ryzyka wystąpienia alergii na białko mleka krowiego, kolki. Odpłatność 30% - 17,47 Bebilon Pepti 1 DHA Odpłatność 30% - 26,32 Bebilon Pepti MCT

Gość gość
26 pepti, 10, 39 pepti dha. Oba są refundowane. Buziaki

Gość gość
I co ty na to gość 21:32?

Gość gość
Gość z 21:32 nawet nie wie co dziecku do picia podawał. Żenada

Gość gość
Dziękuje. Pierwszy raz kupowałam, bo lekarz stwierdzil skaze bialkowa. Syn silnie wysypany. Wiec czemu u jednych 10 a u innych 17? Zależy od apteki?

Gość gość
Nietolerancja laktozy ? Haha peptia ma aż 7,1 w składzie gdzie hipp 2,7 nawet A hydrolizowane bialko to rozbite na małe cząsteczki ble ble ble wiadomo o co chodzi i nie jest dla alergika przecież. Gość z 21:32 ma rację u mojego dziecka była alergia nawet na bebilon pepti, poczytajcie w necie, ja dawałam neocate i było ok wracałam do pepti i odrazu objawy alergii wracały. Wiec to wy nie wiecie co dajecie

Gość gość
czy elki czy mleko refundowane- w kazdej aptece kosztuje tak samo!

Gość gość
Ja placilam 19,99 a dha było wtedy 29zl Ale moje dziecko mialo wysypke i biegunkę przy pepti wiec nie jest to najlepsze mleko

Gość gość
Dla mnie jakoś zdanie alergologa liczy się bardziej od anonima z neta. Ps. Również płacę za pepti 10, 39 - jest 70% zniżki. Mojemu alergikowi bardzo służy.