Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może się zniechęcić gdy kobieta nie wykazuje inicjatywy?

Polecane posty

Gość gość

3 tygodnie znajmości i to głownie on pisze do mnie smsy i zagaduje na facebooku ja bardzo rzadko. Pocałunek już za nami. I teraz pytanie, czy facet może się zniechęcić do takiej kobiety. Jak wy dziewczyny zachowujecie się przez pierwsze tygodnie randkowania z nowo poznanym facetem?

Gość gość
Mój ex tak o mnie zabiegał ze nawet nie miałam czasu na takie myslenie.

Gość gość
Kobiety dzielą się tylko na dwie grupy! Uwaga!(żebyście w końcu przestali zadawać te durne pytania) Na takie które nie wykazują inicjatywy zanim nie poczują motywacji! I na te które nie wykazują inicjatywy bo nie czują takiej potrzeby(to ma związek z chemią inaczej zwaną miłością) Zatem jak cię chłopie męczy że się kobieta do ciebie nie dobiera to kup jej coś drogiego zaspokój jej potrzeby wszelakie a jak to nie pomoże usuń się bo ona cię nie kocha!

Gość gość
" a jak to nie pomoże usuń się bo ona cię nie kocha! " kocha?? po 3 tygodniach znajmości? Nie nie kocham, ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona na tą znajmość, chociaż brakuje mi tu jakiejś takiej stanowczości i niecierpliwości z jego strony. Wczoraj cały dzień nie odezwał się i ja również. Czy to normlane?

Gość gość
Oczywiście, że może się zniechęcić. I wcale mu się bym nie dziwiła.

Gość gość
facet ma się starac o kobiete, nigdy odwrotnie

Gość Taki_jeden_964
Jeden nie, a drugi tak, na przykład ja.

Gość gość
taki jeden ale czemu byś się zniechęcił skoro kobieta chce się widywać, odpisuje chętnie na twoje wiadomości więc czemu miałbys się zniechęcić?

Gość gość
każdemu sie odechce jak laska tylko odpisuje, wygląda to tak, że jakby przestał pisać to kontakt by sie urwał

Gość gość
Następna księżniczka :) Prędzej czy później każdy od takiej zwieje. Odwróć sytuację i odpowiedz sobie jak Ty byś sie czula jakbys to Ty caly czas pisala pierwsza. I nie sadź tutaj głupich teksów, że facet powinien zdobywać bo ten zdobywa ale każdy liczy na jakiekolwiek zainteresowanie drugiej strony. Jak facet mądry to odpuści o ile już nie odpuścił.

Gość gość
...hmmmm...

Gość gość
ja tez na początku ni wykazuje inicjatywy, jak facetowi zalezy to nie odpusci

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość Doktore Amore
Nie wykazujecie inicjatywy bo rajcuje Was to że to on się stara, a w głębi duszy wcale jego zachowanie Wam się nie podoba, bo to Wy chciałybyście służyć prawdziwemu mężczyźnie.