Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dziewice zostana starymi pannami bo nikt ich nie bedzie chcial

Polecane posty

Gość gość

Tadam :)

Ja chcę nie-dziewicę :) :) :) x byleby była samodzielna :), okrąglutka :) i miała promienisty uśmiech :) :) :). x Może mnie nim budzić, każdego poranka :) :) :).

Gość gość
w tym temacie też masz błąd

Wysłałabym Ci zaproszenie na ślub, ale może lepiej nie. Jeszcze byś biegał po gościach i opowiadał, że dziewicą nie byłam jak narzeczonego poznałam.

Gość gość
Jakos ja stara panna nie jestem a nie byłam dziewica ani mój mąż nie byl prawiczkiem, i żadne z nas nie chciałoby aby bylo inaczej ;)

Gość gość
Taaa nie chcialoby przeciez twoj maz nie ma jaj zeby ci to powiedziec wprost bo wie jaka awantura by byla haze z wybazgrolonymi sie nie zadaje :)

Och, tak mi przykro, zaraz się rozpłaczę i zapiszę na usunięcie tatuażu. Albo od razu wszystkich.

Gość gość
Co mnie obchodzi co ty sobie z nimi zrobisz na mnie i tak juz masz dozywotni zakaz i tobie podobne tez :)

Widzę, że sarkazm jest ci obcy, więc napiszę prościej. Człowieku, ja bym takiego głąba jak ty nie chciała nawet w tyłek kopnąć. Takie kalectwo intelektualne to nie mój poziom. I żadna normalna kobieta nie zechce. Właśnie dlatego jesteś sfrustrowany i piszesz debilne posty na forum .

Gość gość
Wiesz, mąż zanim zaczęliśmy być razem juz wiedział ze nie jestem dziewica, czemu miałoby mu to przeszkadzać skoro sam nie byl prawiczkiem i jesteśmy dorosłymi ludźmi? Nie puszczalam sie z byle kim tylko byłam wczesniej w długich związkach, on tak samo.

Gość gość
Wiesz, mąż zanim zaczęliśmy być razem juz wiedział ze nie jestem dziewica, czemu miałoby mu to przeszkadzać skoro sam nie byl prawiczkiem i jesteśmy dorosłymi ludźmi? Nie puszczalam sie z byle kim tylko byłam wczesniej w długich związkach, on tak samo. X A tak na marginesie to mąż był najpierw moim Alfonsem ;)

Gość gość
12:29 taaa swiadomie ci powiedzial ze wszystko gra ale podswiadomosc robi swoje :) Haze... Nie chcialbym aby jakakolwiek konczyna osoby chorej psychicznie ktora sie okalecza na wlasne widzimi sie bo wydaje jej sie ze okaleczona i wybazgrolona bedzie piekna mnie dotykala :)

Gość gość
To niby po co mislby chcieć być ze mną gdyby blona miała aż takiie znaczenie? Po prostu dla normalnych ludzi nie ma ona takiego znaczenia, chyba ze dla fanatyków religijnych

Gość gość
Nie dla fanatyków religijnych tylko dla prawikow, którzy cierpią mastrubujac się kilka razy dziennie przy twórczych filmach z red tube :)

Gość gość
a właśnie...gdzie temat o tatuażach? Czyżby kryzys weny? :D

Gość gość
No wlasnie dla nienormalnych nie ma znaczenia. Bo dla wiekszosci kultur ma znaczenie aby maz byl pewny ojcostwa :) jak to mowili starozytni rzymianie pater semper incertus!

Gość gość
dziewictwo nie daje pewności kto jest ojcem nawet pierwszego dziecka :D

Gość gość
No właśnie, raczej przeciwnie bo pannie moze zachcieć sie spróbować z innym i myk - dzieciaczek nie musi być Twój ;)

>>>A tak na marginesie to mąż był najpierw moim Alfonsem <<< Ot i cały poziom intelektualny autora tematu :(. x Nie jest dziwne, że zamiast iść w tak piękną pogodę na spacer z dziewczyną, siedzi tu i wymyśla durne tematy :P. x >>>12:29 taaa swiadomie ci powiedzial ze wszystko gra ale podswiadomosc robi swoje<<< To może Twoja podświadomość. NORMALNI ludzie NORMALNIE podchodzą do tych spraw :). Jak masz problem z podświadomością, to idź do psychiatry :D :D :D. x >>>No wlasnie dla nienormalnych nie ma znaczenia. Bo dla wiekszosci kultur ma znaczenie aby maz byl pewny ojcostwa jak to mowili starozytni rzymianie pater semper incertus!<<< To, że Ty NIE ZNASZ swojego ojca biologicznego, nie oznacza, że inni mają tak samo :D. x Teraz rozumiem Twoją FOBIĘ, x choć Twój brak logicznego myślenia wyklucza, byś samodzielnie zrozumiał, że dziewictwo żony, nie ma nic wspólnego z pewnością ojcostwa :D.

Gość gość
dziewica jako jedyna sie szanuje tlumaczenie sie poprzednimi zwiazkami jest bez sensu bo mozna byc w 2 dniowych i 50 zwiazkach wmawiajac ze sie szanuje! seks nie jest wazny w zwiazku