Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Dlaczego ludzie są takimi debilami zamiast adopotować porzucone dzieci

Polecane posty

to rodzą własne? Adopotowane dziecko można pokochać tak jak swoje. Jesteście parszywmi podłymi samolubnymi, ktorzy decydują się na swoje dzieci zwłaszcza w tych czasach.

Gość gość
a ty ile dzieci adoptowalas?

Gość gość31
to biologia, trzeba rozpowszechniać swoje geny a nie płacić na cudze.

Jak płacić na cudze jeśli adoptując dziecko traktujemy je jak własne?! Dziecko to nie zabawka którą można zostawić w bidulcu.

Gość gość
Gosc31 chcialem to samo napisac co mnie obchodza cudze geny? A autorka jest ewolucyjnie z punktu widzenia darwinizmu slabym osobnikiem

W przeciwieństwie do ciebie mam empatię do małych dzieci, ktore cierpią bez miłości. Ty pewnie też jej nie zaznałeś bo wyrosleś na ignoranta. 🖐️

Gość gość31
z punktu widzenia biologii geny autorki są słabe i powinny zginąć wraz z jej śmiercią.

Gość gość
To se adoptuj wszystkie sieroty swiata a mnie debilko nie zmuszaj do tego samego!

Gość gość
te do adopcji to slabe egzemplarze, uszkodzone, wybrakowane. czemu nie przeznacza takie egzemplarze na części ? tylko probuja wcisnąć rodzinom?

Gość gość
Noblesa ile dzieci adoptowalas?

Gość gość31
ja w ogóle nie lubię dzieci, jeśli już miałbym je mieć i utrzymywać to tylko własne.

Widać, że was to bardzo mocno razi i zaraz musicie zadawać pytanie typu "A Ty?!" bo sumienie was rusza hm? Owszem, ja już jestem w trakcie adopcji małego chłopczyka. Zastanówcie się diecioroby bo nie każę wam adoptować tylko przemyśleć sprawę.

Gość gość
a co noblesa czy jak ci tam masz kiłę? hiv ? czy p**dzisko ci zarosło , że urodzić nie możesz?

Gość gość
jestes popieprzona czy jak. mam adoptowac bachora jakiejs patologii ktora trzaska tyle dzieci ile jej sie trafi w cyklu, bo o antykoncepcji toto nie słyszalo. chleje i jara przez cala ciąże, dzieciak sie rodzi z wadami wrodzonymi, matka dostaje becikowe za ktore moze pochlać dwa miesiace a dzieciak trafia do domu dziecka gdzie jest juz siódemka jego rodzenstwa. to dziecko ma patologie w genach i ja nie zamierzam przykladac ręki do tego aby przekazalo ją w genach nastepnym pokoleniom.

Gość gość
Pjerdol sie egoistko! Qrwa jak ja nienawidze takich debili ktorzy narzucaja innym swoja wole i chcieliby zeby reszta swiata zyla tak jak oni chca

Nie jestem zarażona haha :D ludzie, co z was za istoty ja sie pytam? Kto was robił? Chyba własnie taka patologia. Dzieci są niczemu winne, to co dziecko ma cierpieć i nigdy nie miec szansy na znalezienie kochających rodziców tylko dlatego, ze wam się wydaje, że robicie przysługę biologicznym rodzicom? Jezeli naprawdę byście kochali to dziecko to zapewniam was, ze biologiczni rodzice nie mieliby w tej sytuacji nic do gadania. Co za pieprzone samoluby z was

Gość gość
Jestem prawiczkiem i nie uprawiałem nigdy nawet seksu więc nie możesz mi nic zarzucić ! Też żyje bez miłości i mnie jakoś żadna nie chce się mną zaopiekować!

Patologia w genach... Dobre sobie ignorantko. Tym twoim tropem myślenia mogę uważać że twoj przyszły "bachor" też bedzie patologiczny ze względu na patologiczna mamusię.

Gość gość
troche przesadzasz z tymi wyzwiskami, jednym pasuje tak innym inaczej..osobiscie nie wiem czy bede chciala miec dzieci kiedykolwiek, poki co nie.. ale jezeli zechce i przypuscmy bede wtedy miec jakies problemy z zajsciem w ciaze, to nie bede sie bawic w in vitro tylko zaadoptuje.

Gość gość
Richard Dawkins "samolubny gen"

Gość gość
''(...) Jesteście parszywmi podłymi samolubnymi, ktorzy decydują się na swoje dzieci zwłaszcza w tych czasach.'' Czy to znaczy,że jeżeli zaadoptujemy dziecko,to już nie będzie egoizm? Czasy są,takie jakie są.Myślisz.że jeśli ktoś decyduję się na dziecko,to na pewno nie będzie miał jak go utrzymać?Jeżeli nie potrafi utrzymać rodziny,nikt nie pozwoli mu na adopcje.A słowo samolub powinno się bardziej odnosić do osób,które zostawiły własne dziecko,lub do takich którzy mnożą się na potęgę.

Gość gość
Noblesa a Ty z k*****m już zaznajomiona zaprzyjazniona? czy sklocona?

Gość gość
mam przyklad w bliskiej rodzinie jak sie konczy adopcja patologicznych dzieci. moja ciotka z wujem wzieli malutka dziewczynke z domu dziecka. wiedzieli ze matka piła i ćpala w ciąży ale pokochali tą małą i juz. robili dla niej wszystko, miala pokój jak z bajki, chodzila na zajecia karate, basen, wyjezdzali na wakacje, nawet dobrze sie uczyla i zylo im sie sielankowo. w wieku 16 lat dziewczyna nagle zmienila sie o 180 stopni, wpadla w patologiczne towarzystwo, zaczela nocowac poza domem, wracala pijana, kradla im pieniadze, ćpala, biła matke jak ojca nie bylo, w koncu zniknela z domu na pare miesiecy. nie mieli z nia kontaktu, szukala jej policja bez skutku. po tym czasie przyszla do nich z dzieckiem na ręku, kazala im wziac to dziecko albo je zabije, no to je przygarneli. to bylo jakies 7 lat temu. teraz oni wychowuuja juz 3 jej dzieci, są już starzy i schorowani, a ona siedzi w jakiejs melinie, chla, puszcza sie, ćpa i rodzi kolejne dzieci, czyli zachowuje sie dokladnie jak jej biologiczna mamusia mimo ze nigdy nie miala z nią kontaktu i nawet nie wiedziala w jakich okolicznosciach zostala oddana do domu dziecka. więc zamknij buźkę pani mądralińska bo niestety ten słodki bachorek ktorego wspanialomyslnie przygarniesz kiedys moze ci sie pieknie odplacic :O

Gość gość
Adoptowanie dzieci jest TYLKO dla odważnych. Bo qrewskie bachory to są sk..syny. Podrośnie i łby pourzyna rodzicom adopcyjnym. Adopcja qrwiego dziecka - to tak jakby kowal kuł na MINIE PRZECIWCZOŁGOWEJ.

Gość gość
niech adoptują te dzieci ci idioci co są przeciw aborcji, umieją tylko ozorem mleć, niech pokarzą , że nie tylko na to ich stać

Gość gość
Noblesa,czekam na odpowiedz.Chodzi o post z 13:24.

Gość gość
Nie rozmawiaj z Polaczkami to zacofany naród. Ja chcetnie bym zaadaptowała rosyjskie albo murzyńskie, mam nadzieje ze kiedyś to nastapi

Gość
Noblesa dziś Widać, że was to bardzo mocno razi i zaraz musicie zadawać pytanie typu "A Ty?!" bo sumienie was rusza hm? Owszem, ja już jestem w trakcie adopcji małego chłopczyka. Zastanówcie się diecioroby bo nie każę wam adoptować tylko przemyśleć sprawę. x o cześć Noblesa dawno cię tu nie widziałam :) W przyszłości też chciałabym adoptować dziecko. Nie moge zapomnieć 6 letniego chłopczyka z domu dziecka, którego poznałam w sanatorium(byłam w nim na rehabilitacji z powodu wypadku, a on był na astme i alergię). Do wszystkich się tulił do mnie i jeszcze jednej dziewczyny mówił ciociu...❤️ Pamiętam jak wczoraj jak bardzo płakał że nikogo nie ma i nikt za nim nie tęskni :(:(:(

Gość gość
hehe zatkało panienke. szuka teraz w necie informacji jak wycofac sie z adopcji :D

Gość gość
A dlaczego ma się wycofać z adopcji?