Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko 5%kobiet doswiadcza wytrysk kobiecy? Powod? MEzczyzni maja za duze penisy

Polecane posty

Gość gość

zeby trafic w magiczny punkt u na odleglosci 10,5cm Pozdrawiam

Gość Martusiaoop
Ja mam tylko gdy bawie sie sama.. mezczyzni sa tylko w selach prokreacji, te wasze fiootki to jakas masakra, pomylka matki natury!!

Gość gość
w pl maja korniszony , a nie duże penisy.Te mizerne 14 cm , którymi chwalili sie ostatnio na forume , to ma wzbudzać śmiech , czy politowanie

Gość gość
odezwała się polczyna co ma pewnie rozjechaną pizdę przez murzynów z 30 cm

Gość gość
gość dziś w pl maja korniszony , a nie duże penisy.Te mizerne 14 cm , którymi chwalili sie ostatnio na forume , to ma wzbudzać śmiech , czy politowanie x w pl to nie wiadomo czy ty srasz dúpom czy gembom bo to zalezy od narodowosci redaktora naczelnego :-O Zamiast siedzieć na kompie wymyj cípe i pokaz na miescie, wtedy porozmawiamy:-O

Gość gość
dlugosc pochwy to od 5 do 14cm wiec idealnie pasuje do pl penisow

Gość gość
moze i idealnie pasuje ale to co wy wyprawiacie to smiech na sali. wyjmij wloz wyjmij wloz. zero jakiegokolwiek rytmu,zgrania. byle by sie spuscic. wiec jak my mamy miec ograzm? 5minut i po zawodach....kochankowie wszech czasów

Gość gość
Wiekszosc ma pochwy ciasne ze nawet 14cm bedzie jak ulał bo wiadomo drobne jestescie

Gość gość wedrowny
gość dziś moze i idealnie pasuje ale to co wy wyprawiacie to smiech na sali. wyjmij wloz wyjmij wloz. zero jakiegokolwiek rytmu,zgrania. byle by sie spuscic. wiec jak my mamy miec ograzm? 5minut i po zawodach....kochankowie wszech czasów x a wy może nauczcie sie selekcji, jak wybieracie chúyowo to i jesteście rúchane chúyowo:-O Proste ps. bywam tu i tam wiec wiem co mówie

Gość gość
Ja to moge nie dojsc po 1h a ty mowisz 5 minut

Gość gość
Kiepska ta teoria bo jak sie zobaczy tutaj jakies tematy o penisach to zazwyczaj idzie to mniej wiecej tak..."aaaa ratunku moj facet ma 10, 5cm penisa co robic kocham go ale to nie dziala!!!" Wiec chyba maja w doopie mega wytryski za to zalezy im na mega wielkich k....ch