Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axaz

Czemu kobiety z taką łatwością wchodzą w kolejne związki?

Polecane posty

Gość axaz

Wciąż mnie kocha a jest z innym. wystarcza jej ze czuje sie przy nim szanowana i bezpieczna. ze mną juz nie bedzie bo i tak by nam nie wyszło. po mnie miała już dwóch innych. bez zadnej przerwy pomiedzy. od zwiazku do związku.

Gość gość
Ona cie kocha????? Halo!!! Ziemia!!

Gość gość
to ni ekobiety a szmaty, koieta z kalsa sie opamięta !!! i nie wlezie tam gdzie jej nie chca

Gość gość
bo nie potrafią same funkcjonować, to zaburzenie. x ty zes zaburzona:O ludzie to stworzenia stadne ale som tez takie jak ty osobniki,samotniki nie do konca introwertyki uprawiajace samog**** i nie wiadomo co jeszcze :classic_cool:

stadne? jak kulą w płot, rosołku, bo akurat osoby związkowe zamykają się na ludzi o wiele bardziej, trzymają misia/misię w niewoli swych nóg i dostają palpitacji serca jak ich połóweczka chce poznać więcej osób niż ich narządy. :D co ma stadność do zboczenia "jestem w związku i to mój cel":O

Gość gość
ty na serio taka czy tylko na potrzeby kafe? bo widze u ciebie potencjal ale ukryc twojej abstrakcyjnej postawy nie sposob

o, przykład tu jakiś czas temu był temat osoby, której narzeczony W OGÓLE nie pozwala wychodzić! to jest przykład bycia stadnym:O

Gość gość
jak chcesz uwazam, ze dobrze by ci zrobil seks umow sie z BSA wszyscy na tym skorzystamy ty przestaniesz bredzic a on ..wiadomo lata ma a w ledzwiach chuczy :classic_cool:

Gość gość
której narzeczony W OGÓLE nie pozwala wychodzić! x pewnie siedzi bidula i zasuwa jak my na kafe :classic_cool:

jak chcesz uwazam, ze dobrze by ci zrobil seks x tekst obleśnego gwałciciela do ofiary tuż przed stosunkiem:O x umow sie z BSA x oplułam ekran herbatką x wszyscy na tym skorzystamy ty przestaniesz bredzic a on ..wiadomo lata ma a w ledzwiach chuczy cool.gif x :O dlaczego uważasz, że seks ucisza kobietę?:O

Gość gość
bo sama jestem cholernie energiczna, spontaniczna, itp babom i seks tak mnie wycisza, ze sama w to nie wierze ale tak jest spr i ty :classic_cool: moze przynajmniej przestaniesz byc taka maruda :O

:O czyli jesteś zniewolonym zwierzątkiem, wystarczy Ci włożyć k****a do gęby, żebyś siedziała cicho, jesteś żałosna, żal

Gość gość
ty masz gebe :O penisa sie wklada do pipki ale skad ty masz to wiedziec dziewico kafeteryjna :O

Gość gość
juz mi przylgnela ta minka :O ale rozbisz spustoszenie brok :classic_cool:

Broken co się stało? Kolejny temat usunie ci ktoś za wulgaryzmy.

Gość gość
niech ci bedzie :) przeciez i tak mi nie wsadzisz wiec ani ty zyskujesz ani ja trace :classic_cool:

Broken co się stało? Kolejny temat usunie ci ktoś za wulgaryzmy. x ach, jak zgrabnie przemycona info, że to Ty usuwasz:D mi usuwają za niewygodną prawdę. pisałam o k*******e naszych czasów i od razu skasowane. hm

przeciez i tak mi nie wsadzisz wiec ani ty zyskujesz ani ja trace cool.gif x ja nie, nawet gdybym mogła, nie potrzebuję niewolnicy na razie samej mi się chce myć po sobie kibel.

Mylisz się, akurat czytałam go:). Skąd ta nienawiść do bliźnich:D.

A z taką łatwością przychodzi ci oskarżanie innych, przecież tego też nie jesteś pewna.

Ty broken wiesz o czym piszesz, czy piszesz tylko po to by zapełnić czymś swój czas.