Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axaz

Czemu kobiety z taką łatwością wchodzą w kolejne związki?

Polecane posty

Gość gośćzz
powiem tak, można kochać kogoś ,kimś się na chwilę zauroczyć ..ale jeśli ,jest się dojrzałą osobą ,to wybór jest prosty...ale to w tym wypadku ,cosik nie tak ,może to jakaś licytacja ,kto co może więcej oferować?...ciężko teraz trafić na odp kobietę, ja coś o tym wiem ,bo nie jedno mnie gdzieś coś tam spotkało ,zaskoczyło,ale kobiecie jest w jakimś senie potrzebne oparcie i potrzeba bezpieczeństwa ..a z twojej wypowiedzi wynika ,że nie potrafisz spełnić minimum,,,to nie że mam na mysli kwestie finans. ...ale różnie w życiu bywa,,,ja teoret i czasem prakt mogę liczyć na swojego ,ale nie zawsze ..ot mam typ Piotruś Pan... i bywają burze...a taka ogólna zasada ,no chyba każdy lubi i chce wiedzieć na czym stoi ,w co, się ładuje..

Nudzą mnie bezsensowne dyskusje dla zabicia czasu.

brokeninside87 -Czemu nie pójdziesz do seksuologa,on coś ci przepisze na libido, sama mówiłaś że masz orgazmy, pipę wilgotną, czyli wszystko działa, brak tylko pociągu seksualnego. Takimi zaburzeniami zajmuje się seksuolog, to taki lekarz, czemu się nie zgłosisz do seksuologa?

Gość gość
bo ona sobie sama sterem zaglem i penisem :)

brokeninside87 -Nie byłaś u seksuologa, to skąd wiesz że ci nie pomoże prowadzić normalnego życia,bez tego to nigdy facet mieć nie będziesz.

brokeninside87 dziś pechowiec.gif ja pie**olę, a ten cały czas to samo od kiedy się znamyXD x A co to ma do rzeczy. Naprawdę sądzisz, że znamy się? Ja czasu spędzonego tutaj, nie uważam za stracony. Ale zdecydowanie mniej udzielam się tutaj:).

:o o nie, nie będę mieć faceta, o nie, o nie, o nie:( nie będę normalna w oczach samego BSA! sama będę musiała sobie wymyślić życie:( pasje:( źródło zarobku:(

Masz dobry serwer skoro po minucie wyświetla się tobie komentarz"rybko":D.

Gość gość2222
dla nas to patologia ludzie po rozwodach, nie swoje dzieci co wychowują, lub nie są dla siebie pierwsi, fu wiedziec zę ktoś kogoś miał przed tobą i znowu to przyjmowac wchodzić w to ci....ko ble, lub brać takiego h.....a masakra pozygam sie