Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego świat jest niesprawiedliwy?

Polecane posty

Gość gość

Moja pierwsza dziewczyna przez 4 miesiące mnie terroryzowała. Widziała że mi na niej zależy i owijała sobie mnie wokół palca. Potem mówiła że kocha a zdradzała z byłym, cały czas obwiniając mnie o wszystko, o to że nam nie wychodzi. W końcu odeszła do niego mi mówiąc że go nienawidzi i nie chce znać. Jest z nim już ponad 6 miesięcy i zastanawiam się gdzie jest sprawiedliwość.

Gość gość
cóż współczuję ci. Pewnie miała niezłą d**e i cycki i to one zasłoniły ci rozum. Tak życie jest niesprawiedliwe

Gość gość
Miała, ale też fatalną twarz. Co nie zmienia faktu że była pierwsza kobieta która okazała mi jakiekolwiek zainteresowanie

Gość gość
Bo tak jest

Gość gość
piszesz ze swiat jest niesprawiedliwy :D To twoja dziewczyna byla nieuczciwa, a nie świat. Ale rozumiem, że to ona byla tym całym światem dla ciebie :)

Gość gość
Ja nie rozumiem dlaczego ona ma lepiej. Ma swoją wielką miłość a mnie zniszczyła i oskarżala o wszystko. Plotkowala na mój temat, twierdziła że ja na pewno zdradzam.

Gość gość
nikt, kto został zdradzony, potraktowany jak śmieć, nie rozumie tego. trafiłeś na ku/r/w/ę, ktoś inny na lowelasa. nie zarzucaj, że "świat jest niesprawiedliwy" bo to nie "świat", tylko pochopnie wybrani ludzie, nie nadający się do związków. puknij się w czółko, i poszukaj kogoś, kto będzie cię szanował, kochał z wzajemnością i już nigdy nie bierz kogoś z odzysku 🖐️

Gość gość
dokładnie! to nie świat ci wybrał dziewczynę tylko ty sam!!! to są konsekwencje twoich wyborów!!!

Gość gość
Gdybyście widzieli jak ona pięknie mówiła o wierności i szacunku. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to ze ona sobie dobrze żyje. Jest k***a i jeszcze wiedzie spokojne szczęśliwe życie.

Gość gość
olej to i żyj znów!

Gość gość
Chciałbym żeby ją ktoś zdradził i żeby była sama.

Gość gość
Niech ciężko zachoruje może co?!