Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zejdzie brzuch po ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy pozbylyscie sie brzucha po ciazy? Ile czasu zajelo wam zejscie do wagi sprzed? Ja jestem 1,5 tyg po porodzie. 10 kg zeszlo ale sporo jeszcze zostalo i nie moge patrezc juz na moj brzuch. Karmie piersia i licze na to ze niedlugo kg i brzuch znikna. Rozstepow na szcezsnie nie mam. Jak bylo u Was?

Gość gość
w 3 miesiące wszystko wróciło do stanu sprzed ciąży

Gość gość
u mnie w 10 dni po porodzie mialam juz plaski brzuch, przytylam malo, dziecko bylo malutkie i urodzilo sie przed terminem. Jesli uwazacie ze to sciema nie musicie wierzyc

Gość gość
a co ma kp do zrzucenia wagi???

Gość gość
kiedys juz pisalam wiec napisze jeszcze raz. Karmienie piersia nie pomaga schudnąć, pomaga na samiuskim poczatku bo wtedy macica szybciej sie obkurcza ale macica powroci do rozmiaru sprzed ciazy i koniec, pozniej poprostu nie wszystko sie je (dziecko duzo rzeczy nie przyswaja odrazu, unika sie smazonego, slodyczy itp) wiec to dzieki diecie sie chudnie a nie kp, pozdrawiam :)

Gość gość
po pierwszym dziecku brzuch zszedł po niecałych 2 tyg a po drugim po ponad 2 miesiącach

Gość gość
a wlasnie ,ze dzieki karmieniu szybciej sie chudnie i kazdy glupi to wie.Dziecko wyciaga z matki od 500 do 700 kalorij dziennie.A to calkiem sporo.Ja tam nie wierze w te diety podczas karmienia.Jadlam prawie wszystko (tylko omijalam ostre i kapuste i groch).A tak to jadlam wszystko bo ta dieta to MIT.I w szpitalu mi polozne mowily jesc wszystko i nie wydziwiac.Jesli chodzi o wage to byla tylko 5kg na plusie kilka dni po porodzie .a brzuch mialam plaski w tydzien.

Gość gość
ja zaraz po porodzie mialam brzuch plaski a przytylam 20kg. skora troche wisiala ale po tyg bylo juz bombowo. cala wage zrzucilam w 3msc. karmilam piersia,nir bylam na diecie i nie cwiczylam