Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozi en

zauroczylam sie w facecie, jak go namierzyc

Polecane posty

Gość rozi en

ostatnio u mojego sasiada byl pewien facet okolo 30-tki. wpadl mi w oko, ja jemu tez, na moj widok az go zamurowalo mnie tez. potem dopuki byl u sasiada caly czas spogladal na moja posesje- z pewnoscia chcial mnie wylukac. jak "na okolo" dowiedziec sie jak ten chlopak mial na imie i nazwisko? chodzi o to, ze nie chce powiedziec bezposrednio, ze mi sie podoba bo faceci w tym wieku sa czesto zajeci/zonaci. przed ewentualnym atakiem musze wiedziec, ze jest singlem.

Gość gość
idź do sąsiada i powiedz, że wyjeżdżając samochodem rozjeeebał ci doniczkę :D

Gość gość
Jeśli go "zamurowało" to poczekaj aż on zaatakuje.

Gość rozi en
no wlasnie tu moze byc problem bo sasiad jes blacharzem a ten chlopak robil cos w samochodzie wiec teraz szybko sie nie pojawi. dyskretnie podpytalam sasiada, kto to byl i wywnioskowalam, ze nie sa znajomymi a ten chlopak przyjechal do sasiada z polecenia kolegi sasiada:). sasiad to papla jesli zapytam wprost to mnie sprzeda.

Gość rozi en
podpowie ktos:)

Gość Ciasny Adaś
To lepiej, ze papla tamten jak zainteresowany to będzie szukał kontaktu. Nie masz nic do stracenia, możesz tylko zyskać.

Gość gość
Ruchac, j***c nic sie nie bac

Gość rozi en
no wlasnie tamten nawet jak by chcial to nie ma jak sie do mnie odezwac, moze sie tylko domyslac, ze mieszkam tu gdzie mnie widzial. z sasiadem tez nie jest kolega wiec nie wpadnie do niego pogadac bez powodu czy na piwo.

Gość rozi en
z sasiadem paplą bylo by ok gdyby tamten mial 20 lat- zapewne bylby kawalerem. ale jesli ma okolo 30 to roznie moze byc, nie chce wyjsc na panne interesujaca sie zajetymi, no wiecie o co chodzi.

Gość Ciasny Adaś
To nie zawracaj nam anusa jak boisz się i widzisz z góry problem.

Gość rozi en
nie widze problemu, chodzi tylko o to, ze sasiad moze powiedziec innym sasiadom, ze ja czepiam sie zonatych. sasiad to fajny gosc ale mega pepla, plotkarz i przekreciarz. tutaj tez by mogl cos poprzekrecac, nie chce wyjsc na osiedlu na dziwke tym bardziej ze na wszyscy sie tutaj znamy a sasaid jest jak baba, z kazdym ma temat i lubi obgadywac, taki juz jest.