Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdarzyło sie wam spotkac sąsiadów na drugim krancu europy?

Polecane posty

Gość gość

:) ja spotkałam ,na autostradzie :D okazało się ze to sąsiedzi z mojej ulicy .W Pl nigdy sobie sie sobie nie kłanialiśmy , zaczeliśmy dopiero na obczyżnie , dziwne prawda ... z dala od domu człowiek ,człowieka traktuje inaczej

Gość gość
Spotkaliśmy kiedyś sąsiadów naszych będąc za granicą na basenie, ale była to niezręczna sytuacja bo mój ojciec jest alkoholikiem i kiedyś krzyczał po pijaku na ulicy do sąsiada że jego żona jest brzydka. Oni chcieli sie przez nas wyprowadzać, tzn. przez mojego ojca bo był pijakiem i awanturnikiem

Gość gość
"dziwne prawda ... z dala od domu człowiek ,człowieka traktuje inaczej " No dziwne ale z drugiej strony jeszcze głupiej nic nie powiedzieć. Ale nie trzeba być sąsiadem by to dostrzec. Ja kiedyś pojechałam z męzem do Grecji i były tam dwie parki z Polski i czułam z ich strony wręcz presje żeby sie z nimi zapoznawać i może spędzać czas a to były takie sucze że widziałam już po nich że sie raczej nie zaprzyjaźnimy, bardzo pewne siebie, więc nawet nie chciałam zaczynać bo wiedziałam że one jak mnie bliżej poznają to i tak mnie nie polubią. Ja jestem raczej spokojną osobą, cichą. I oni sie uprzedzili do mnie wtedy, za to że sie nie garnęłam do rozmowy i nie suszyłam zębów do nich, czułam jak mnie obgadują. No ale sorry ja tam przyjechałam żeby wypoczywać z mężem a nie produkować sie przy jakichś cwaniakach.