Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie, że ta fototapeta jest ok czy tandetna?

Polecane posty

Gość JasnowidzXXL
Beznadzieja totalna. I zobacz, w jakiej ilości wyprodukowana! Cały świat można okleić w ten sam wzorek

Gość gość
Zdaję sobie sprawę z tego, że najlepiej mieć oryginalny obraz, malowany :) Ale nie chcę tyle pieniędzy płacić za obraz, nie jestem znawcą sztuki, ma mi się jedynie podobać to, co przedstawia i nie mieć przesadnie/sztucznie nasyconych kolorów.

Zależy w jakim miejscu ją nakleisz :). x Ta pasuje wg mnie, jako ozdoba dużej, pustej, białej ściany. x Na małej ścianie, oglądana z bliska, wyglądać będzie tandetnie (to oczywiście moje subiektywne zdanie :) ).

Gość gość
Dzięki za odp. Ściana jest jasna, delikatnie "kawowa". I ma wisieć nad jasną, beżową sofą. Ściana ok. 210cm

Gość gość
Proszę o więcej opinii. :)

Gość gość
dla mnie to jest ohydne ale ja jestem architektem i malarką, a Ty jak sama piszesz nie jesteś znawcą sztuki, więc po kiego grzyba pytasz? podoba Ci się badziew, to sobie kupuj badziew

Gość gość
mi sie podoba, i faktycznie lepiej bedzie wygladac w jakiejs duzej przestrzeni a nie w klitce, na malej powierzchni bedzie wygladac troche klaustrofobicznie

Gość gość
To może coś delikatniejszego. Zastanawiam się jeszcze nad B191