Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy_na_kaffe

Mam 23 lata, a kręcą mnie kobiety 30 plus

Polecane posty

Gość nowy_na_kaffe

Witam, i moje pytanie jest następujące... Co sądzicie o takiej relacji ? Pytanie kieruję zarówno do Pań jak i panów.

Gość gość
Pan 50+ :) No masz rację, że takie można było by ... no i kręcą tymi tyłeczkami koło nosa :)

Gość gość
Kobieta,30,moja relacja z 24-latkiem była z******ta ;-)

Gość gość
Bo już w tym wieku rówieśnik nie chciał na Ciebie patrzeć co :) Młody wypuszczony by brał staruszkę byle tylko dziurę miała.

Gość gość
Nie tak sie składa że wielu chce na mnie patrzeć,ale ja sobie upatrzylam ,zresztą z wzajemnością,mojego młodszego sąsiada i było warto ;-)

Gość gość
ja mam 28 i kreca mnie panowie kolo 50... :)

Gość gość
Naprawdę facet 50 Ciebie kręci :) Pierwszy raz słyszę, a no może tak. Sam mam tyle i jeszcze ... :) Nie jesteś za młoda dla takiego faceta. Nie wiem, ale chyba .... ?

Gość nowy_na_kaffe
Chodzi mi też o coś więcej niż tylko przelotną zabawę. W dzisiejszych czasach nikogo specjalnie nie dziwi że dziewczyna spotyka się ze starszym facetem... Wiadomo starszy (w teorii) = dojrzalszy... Serio, podobają mi się kobiety starsze ode mnie ...

Gość gość
na jeden raz, czemu nie? nie mowie o zwiazku na dluzej. znam jednego, w tym roku 50 mu stuknie, a wyglada na 40. do tego umiesiniony, wysoki inteligentny... czemu uważasz, że za młoda jestem? :)

Gość gość
Tak tylko napisałem. Dziwię się trochę. Ja też jestem ogniem i wodą :) Nie wiem, ale mam wieczne chęci co do tego. Muszę często sobie sam ulżyć bo nie wystarcza mi z moją. Miała byś chęć na ... :) Czy ty tylko tu piszesz.

Gość gość
skąd jesteś...?

Gość nowy_na_kaffe
Śląskie :)

Gość nowy_na_kaffe
Odpowiadając na pytanie które zadał/a erozzzja: Różnica wieku moim zdaniem nie ma decydującego wpływu. Jest ważna ale nie najważniejsza. Uważam że taki związek miałby szanse, jeśli tworzący go partnerzy mają świadomość własnych oczekiwań, ale także obciążeń wynikających z takiej relacji...

Gość gość
:) to fajnie, że tak myślisz twórco tematu. Również uważam, że wiek nie ma znaczenia jeśli ludzi ciągnie do siebie to po co sobie komplikować życie rozprawkami kto ile ma lat. jeśli ma być fajnie to będzie. życzę powodzenia

Gość gość
A może znajdzie się tu jakaś kobitka po 30 też chętnie taką poznam mam 17 lat... Brałbym kiedy by tylko chciała

Gość gość
Kolego (dziś ) - Chyba nie skumałeś co ten typ szuka. Oprócz seksu liczy się też uczucie... Za młody jesteś żeby to skumać