Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie buty do szybkiego marszu? Polećcie coś

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) od dzisiaj zaczynam regularne chodzenie po pracy, mieszkam obok pięknego lasu i pól więc jest gdzie pomaszerować. Endomondo już ustawione. Nie mam jednak jeszcze odpowiednich butów, a wiem że w takowe powinnam się zaopatrzyć żeby zapewnić stopom jak największy komfort i odpowiednią amortyzację. Na razie będę łazić w tych adidasinach co mam, ale już od dziś intensywnie poszukuję konkretnych butów. Słyszałam, że buty do chodzenia powinny mieć jak najcieńszą podeszwę żeby odwzorowywać naturalny kontakt z podłożem. Nie znam się kompletnie na tym co i jakie firmy oferują w tej działce, butów do biegania jest cała masa ale o takich do chodzenia to przyznam się że do tej pory nie bardzo słyszałam. A wyczytałam, że między jednymi a drugimi są istotne różnice które mają duży wpływ na to jak się biega/chodzi. Czy mógłby mi ktoś znający się na rzeczy zaproponować jakieś konkretne modele? Albo firmy, w których ofercie znajdę takie? Chodzi o buty DAMSKIE, zapomniałam dodać ;) Acha, kwota którą planuję przeznaczyć na buty to max 250zł. Czyli nie oczekuję jakiś mega turbo wypasionych. Zależy mi też na tym, żeby przód buta była jak najbardziej "kwadratowy", nie schodzący w szpic (chodzi o wygodę palców które mam wrażliwe). Będę bardzo wdzięczna za jakieś propozycje :)

Gość gość
jak będziesz szybko maszerować to będą Ci kotku Twoje śliczne cycki podskakiwać

Gość gość
Sprawdz tutaj www.gamis.com.pl to jest mój ulubiony producent butow, znajdziesz tez cos wygodniejszego oraz bardziej codziennego

Gość kredka18
Weź zerknij do sklepu http://www.newbalancesklep.pl Mają tam spory wybór butów do biegania, ale też do marszu mogą być. Bardzo wygodne. Da się też coś wybrać, jeśli chodzi o wygląd. :) Warto stawiać na wygodę i swobodę chodzenia.