Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alisona

Będę po tym wszystkim w ciąży?

Polecane posty

Sprawa wygląda tak. Mam nieregularne cykle, aczkolwiek wahają się one od 26- 30 dni ( przy czym 30 dni to rzadko). Kochałam się z chłopakiem wczoraj tj 12 dzień cyklu, bo okres ostatni miałam 1-5 kwietnia. Patrzyłam w kalendarzyk płodnośći to czy cykl bedzie trwał 26, 27 czy 30 dni to i tak wczoraj miałam dzień płodny. Prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży jesst duże? Jak wygląda moja sytuacja? Proszę o dojrzałe odpowiedzi. Ps- Przepraszam, za dość dziwny temat, ale zależy mi by ktokolwiek zwrócił uwagę i poradził.

Gość gość
to są cykle regularne, a czy będziesz w ciąży to się okaze

Gość gość
Potwierdzam co napisał gość powyżej. Twoje cykle są regularne. Jeśli współżyłaś bez zabezpieczenia to istnieje ryzyko ciąży, ale nie jest ono zbyt duże. Zaledwie ok. 20% par zachodzi w ciążę przy stosunku bez zabezpieczenia podczas dni płodnych.

Gość gość
Masz z pewnoscia regularne cykle, jesli kochalas sie w dni plodne to istnieje szansa, ze jestes w ciazy. Nie mozna tego wykluczyc, ale tez nie mozna z gory zakladac, ze jestes w ciazy, gdyz na ten proces sklada sie o wiele wiecej czynnikow niz sam niezabezpieczony stosunek... Pozdrawiam ;)

Gość gość
jest szansa, zwłaszcza gdy nie myslałaś o ciązy, tylko oddałaś się chwili, ja pojechałam z mężem na wczasy, kupę czasu się staraliśmy i stwierdziłam, że na razie i tak nie zajdę, miałam dni plodne, ale olałam to...wróciłam w ciązy