Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgogolino

Zerwaliśmy, a on ciągle do mnie pisze i mnie oskarża o rozpad związku

Polecane posty

Gość gośćgogolino

Facet mnie źle traktował więc odeszłam. Po kilku latach a i tak długo wytrzymałam. Ale do rzeczy. Ja zablokowałam go na fb, nie odpisuje mu na wiadomości, a on ciągle pisze do mnie ironicznie, że tylko prawdziwi przyjaciele z nim zostali, a ja go zostawiłam, raz pisze że mu dobrze beze mnie a raz jakieś smuty od niego dostaje. Raz się ze mnie wyśmiewa, a raz pisze normalnie. Ciągle też mi wspomina, że musi mi oddać jakieś moje rzeczy, a że ja mam kilka jego. On złamał mi serce i chcę o nim zapomnieć. Wina zawsze leży po obu stronach, z tym że ja facetowi siniaków nie robiłam a on mi tak :/ Po co on się jeszcze do mnie odzywa...ja mu nie odpisuje na żadne wiadomości. Po prostu potrzebuje spokoju, bo inaczej nigdy o nim nie zapomnę. A on...zawsze był typem kobieciarza, więc pewnie szybko się pocieszył. Do niedawna byłam dla niego "kobietą życia". Nie wiedziałam tylko, że na kobietę swojego życia podnosi się rękę :O

Gość gość
niektórym facetom totalnie siada na honorze jak ich baba rzuci zwłaszcza takim z zaburzeniami

Gość gość
Ja jestem facetem i nie podniósłbym na kobiete ręki choćby nie wiem co. Można lekko złapać ją, żeby się opanowała, ale nigdy bym nie zrobił swojej kobiecie siniaka. Przecież to kastracja dla faceta.

Gość gośćgogolino
Tak ja mu dokładnie wyjaśniłam, że ODCHODZĘ od niego. Za to co zrobił. Że nie będę tego tolerowała, bo to nienormalne. Nie zrozumiał mnie, dla niego to nie było nic strasznego co robił. I jeszcze oskarża mnie, że to ja go prowokowałam. A teraz ciągle wypisuje.

Gość gość
Nie zrozumiał i nie zrozumie- przyjmij to do wiadomosci, ze narcyz, egocentryk, ma inne, spaczone postrzeganie winy, dobra i zla, moralnosci, itp. Dla takiego wszyscy inni ponoszą winę, on sam jest kryształowy. Brawo, ze od niego odeszlas, nie zmarnowalas sobie zycia.! Póki on nie znajdzie sibie następnej, gotowej do pocieszania, i wciskania sobie bajeru, będzie cię nękał. Dla swojego dobra nie czytaj! jego wypocin , oskarżen, manipulacji. Kasuj natychmiast nie czytając. Nie bądź ciekawa, bo to jego zemsta na tobie, by cię zdenerwowac, zepsuc ci nastrój, wzbudzic poczucie winy... To gra i manipulacja. Znalam takiego faceta i jego manipulacje wobec kuzynki. Sytuacja byla podobna, ona otwierała meile, smsy i denerwowala się bajdurzeniem psychola. Jesli trzeba, zamknij konto na fb, zmien adres meilowy.

Gość gośćgogolino
A może on powinien iść do psychologa?

Gość gość
ja mam podobny problem, rozstalam sie z chlopakiem po 3 latach bezsensownego związku, nie prowadzącego do niczego, przez te lata NIC nie zrobil żebysmy byli razem, poza tym wieczne problemy z jego matką ktora wpieprzala sie w związek, i ten idiota tez mi juz ponad rok po zerwaniu wypisuje... ostatnio zmienilam nr telefonu, na mailu go zablokowalam ale boje sie że ten idiota i tak cos wymysli. Czy taki debil nie może zrozumiec tego, że ktos nie ma ochoty z nim utrzymywac kontaktu? bo ja mam go naprawde dosc, obrzydl mi ten koles, czuje do niego wstret, obrzydzenie, męczy mnie, szkoda mi zmarnowanych lat, przez ten czas moglam sobie znaleźć innego faceta, a nie takie idiota mi tylek zawracal tylko