Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślad krwi na papierze toaletowym w 21 dc. Co to?

Polecane posty

Gość gość

Podczas toalety zauważyłam na papierze czerwony ślad. Sprawdziłam nawet dłonie czy nie ubrudzilam czymś papieru. Jakby kropelka jasno czerwonej krwi. Owulacja była 14/15 dc a sytuacja miała miejsce 21 dc. Co to mogło być?

Gość gość
pewnie jest milion przyczyn, ale mogło to być plamienie implantacyjne. Miałam dokładnie jedną kropeczkę na bieliźnie w 5 albo 6 dniu po owulacji, gdy zaszłam w ciążę.

Gość gość
jesteś w ciąży, gratuluję! miałam identyczne objawy w pierwszej ciąży

Gość gość
masz hemoroidy 🖐️

Gość gość
Nie ma jeszcze czego gratulowac :) jak koleżanka wyżej napisała - może być milion przyczyn. Ale może być też i to. Poczekamy - zobaczymy :)

Gość gość
Możliwe ze plamienie implantacyjne

Gość gość
ja miałam dokładnie tak samo, a w żadnej ciązy nie jestem

Gość gość
po tatarze

Gość gość
Wiesz co mogła byc implantacja ale pewnosci nie ma. Przede wszystkim jak dlugie masz cykle? U mnie implantacja byla dopiero 14dpo czyli 31dc, a test pozytywny wyszedl 33dc. Najlepiej poczekac do terminu spodziewanej miesiaczki i zrobic test bo niestety ale inaczej sie nie dowiesz, pozostaje czekac. Obserwuj tez objawy moze cos bedzie innego niz przy miesiaczce. Powodzenia :-)

Gość gość
Cykle mam 28-29 dniowe. Owulacja była ok 14/15 dc. Okres powinnam dostać za ok 3 dni. Wtedy się okaże. Właśnie z terminem tej implantacji piszą różnie. Albo że ok tydzień po owulacji albo zaraz przed okresem. U mnie to było tydzień po owulacji i tydzień przed terminem miesiączki. Nie biorę tego za objaw ciąży ale ucieszyłam bym się bardzo gdyby jednak się udało :)

Gość gość
ja na przykład plamienie implantacyjne miałam w dniu spodziewanej miesiączki - nawet myślałam, że to okres, ale na tej jednej czerwonej plamce się skończyło